cauciucuridirect.ro

cauciucuridirect.ro
Denumirea firmei
S.C. Delticom OE SRL
Adresa:
300299 Timisoara, Str Anca Popa, NR3 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0318 110 788
Fax:
0256 306294
4
79
2
4
2
19
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Fax
E-mail
Prin telefon
Modalitati de plata: PayPal
Transfer bancar
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Păreri

Spune-ţi părerea despre cauciucuridirect.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
73.1 %
1.9 %
3.7 %
1.9 %
19.4 %
Toate părerile

Comandat pe 25. 07. 2019 si nici pana azi 09. 08. 2019 comanda nu a fost livrata.

Le-am dat patru mailuri si doua telefoane de fiecare data m-au mintit in fata ca, comanda va ajunge pe data de 07. 08. 2019, mi-au dat un AWB gresit ca pana la urma sa imi spuna ca, citez "anvelopele s-au pierdut la curier" pe bune? !!

Neseriosi iar din punctul meu de vedere o mare pierdere de timp

 

Nu recomand . Au devenit total neseriosi si neprofesionisti . O comanda poate dura si o luna de zile . Trimit comenzi gresite . Atentie ! !! !! ! .

 

NU RECOMAND. Foarte, foarte neseriosi, nu comunica termen de livrare, platesti in plus substantial daca vrei o bucata, este pe stoc pana achiti, dupa aceea nu mai este la un depozit, stati sa verificam in alt depozit.

 

Comanda a ajung in 7 zile , foarte multumit , dot 2019 la cauciucurile dunlop comandate

 

Comanda plasata luna trecuta, inca nu a fost livrata si nici nu am termen de livrare, cu toate ca sun zilnic de o saptamana si tot timpul mi se comunica ca vor lua legatura la depozit pentru a expedia comanda.
Lipsa de seriozitate si profesionalism, mereu se invoca scuze si amanari. Se pare ca nu sunt singurul cu aceasta problema, reviews din ultimul an spun acelasi lucru.

 

foarte amabil si prompt, am avut un timp de 12 zile asteptare, am primit coletul ok, anvelopele cu o vechime de 3 luni! !!

 

- 2 saptamani livrare
- DOT de 1 an vechime

 

Am pierdut 2 saptamani, cauciucurile nu le avea pe stoc, au tot cautat fel si fel de motive de a intarzia comanda. Mentionez ca am platit in avans prin PayPal, nu recomand

 

Am efectuat o comanda de 4 cauciucuri iar la 12 ore se anuleaza comanda... motivul invocat : pretul produsului afisat pe site este mai mic decat cel de achizie... ar trebui eventual sa-mi cer scuze ca am indraznit sa comand...

 

Am făcut o comanda pt 4 cauciucuri de înarma in data de 17. 11-2017 cum email de confirmare cum ca cel mai probabil livrarea se va face in data de 04. 12. In data de 11. 12 am sunat la ei și mi s-a spus ca e intr-adevăr o întârziere și vor fi livrate in 15. 12 sau in 18. 12. In data de 15 primesc emailin care mi se comunica faptul ca anvelopele s-au întors in depozitul lor. Sun din nou ș