cauciucuridirect.ro

cauciucuridirect.ro
Denumirea firmei
S.C. Delticom OE SRL
Anul fondarii:
2000
Adresa:
300299 Timisoara, Str Anca Popa, NR3 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0318 110 788
Fax:
0256 306294
4
79
2
4
3
22
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre cauciucuridirect.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
70.5 %
1.8 %
3.6 %
2.7 %
21.4 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat 255/30/19 ei imi trimit 235/35/19. Si nici nu au pe stoc sa mi trimita ce trebuie. Au trimis si ei ce au avut... Sub orice critica.

 
Părerea Cumpărătorului

Livrarea sub orice critica. Jantele mi'au venit in sa zicem cea a mai ramas dintr'o cutie si alta ce incepea sa se dezmembreze, zgariate pe toate partile de a trebuit sa le vopsesc, iar colacul peste pupaza, una dintre ele a fost asa de prost ambalata si mult lovita, incat , este ovala. Cand am fost sa o montez, mi-au sugerat sa o roluiesc. Sa nu mai spun ca timpul de livrare a fost de 2

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat 4 bucatiFulda Kristall Control SUV . Am sunat si am vorbit cu un angajat si l-am intrebat daca exista pe stoc si daca sunt doot 2019. Mi-a spus ca sunt pe stoc , ajung in 5 zile si mai mult ca sigur sunt doot 2019.

Cauciucurile au ajuns in termen , dar doua bucati sunt fabricatie 2017 si doua 2018. Practic am cumparat niste cauciucuri vechi la pret de noi.

EVITATI cau

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte neseriosi si aroganti, nu recomand! Nu isi respecta comenzile! !! !

 
Părerea Cumpărătorului

Comandat pe 25. 07. 2019 si nici pana azi 09. 08. 2019 comanda nu a fost livrata.

Le-am dat patru mailuri si doua telefoane de fiecare data m-au mintit in fata ca, comanda va ajunge pe data de 07. 08. 2019, mi-au dat un AWB gresit ca pana la urma sa imi spuna ca, citez "anvelopele s-au pierdut la curier" pe bune? !!

Neseriosi iar din punctul meu de vedere o mare pierdere de timp

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand . Au devenit total neseriosi si neprofesionisti . O comanda poate dura si o luna de zile . Trimit comenzi gresite . Atentie ! !! !! ! .

 
Părerea Cumpărătorului

NU RECOMAND. Foarte, foarte neseriosi, nu comunica termen de livrare, platesti in plus substantial daca vrei o bucata, este pe stoc pana achiti, dupa aceea nu mai este la un depozit, stati sa verificam in alt depozit.

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a ajung in 7 zile , foarte multumit , dot 2019 la cauciucurile dunlop comandate

 
David

Comanda plasata luna trecuta, inca nu a fost livrata si nici nu am termen de livrare, cu toate ca sun zilnic de o saptamana si tot timpul mi se comunica ca vor lua legatura la depozit pentru a expedia comanda.
Lipsa de seriozitate si profesionalism, mereu se invoca scuze si amanari. Se pare ca nu sunt singurul cu aceasta problema, reviews din ultimul an spun acelasi lucru.

 
Părerea Cumpărătorului

foarte amabil si prompt, am avut un timp de 12 zile asteptare, am primit coletul ok, anvelopele cu o vechime de 3 luni! !!