cartusel.ro

ITRAX SOLUTIONS SRL
Anul fondarii:
2000
Adresa:
Bucuresti, Heliade Între Vii nr. 8 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
021.40.86.050, 0754.086.050
2
1
0
0
0
3
Despre noi
cartusel.ro - SC Itrax Solutions SRL
Sos. Mihai Bravu, Nr. 251-253, Sector 3, Bucuresti, Romania

Magazin online ce comercializează consumabile pentru imprimare şi, pe lângă cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă, oferă clienţilor săi o gama de peste 7000 de consumabile pentru orice echipament de printare.

Program de lucru:
Call center: Luni - Vineri, intre orele 09:00 - 18:00
Procesari comenzi:Luni - Vineri, intre orele 09:00 - 15:00*
Livrare comenzi: Luni - Vineri, intre orele 10:00 - 18:00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre cartusel.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Comanda acceptata in data de 10. 03. 2022 ora 10: 34: 28 si platita cu master card insa coletul nu era pe nicaieri in sensul ca nu am primit nici un cod awb si nici factura electronica tipartia in mod normal prin PDF exista doar o confirmare prin mail ca am platit la magazinul Cartusel. ro prin aplicatia paysafe.
Dupa 3 zile de asteptare am verificat zilnic starea comenzii si ma trezes

 
Părerea Cumpărătorului

Am facut comanda rapida luni, noroc ca am sunat marti sa aflu ca nu a fost comanca procesata, fapt pentru care am refacut comanda direct prin operator. Am insistat de la inceput pentru timpul de livrare , adica daca voi primi comanda joi ( mai ales ca distanta intre mine si magazin nu este mai mare de 5 Km. ) , si am asteptat pana joi la orele 16. 30 cand am sunat din nou sa intreb ce se

 
Părerea Cumpărătorului

Produse bune, livrate rapid! Am fost ajutat de departemenul de callcenter pentru a alege cartusul necesar imprimantei mele.

 
Părerea Cumpărătorului

Niste mincinosi!
Prima si ultima comanda.
Am comandat si platit 2 cartuse, unul original sigilat, ok merge, altul recomandat de ei, in cutie cu punga desfacuta, cu ceva tus pe el, cu sigla canon zgariata sa nu se vada, Nu mi s-a spus ca vor da cartus reincarcat. Nu asta e problema, daca puteam sa printez ceva era ok. Nu a functionat, l-am dat retur. De aici intervine imaginatia opera