C - E_L

C - E_L
Denumirea firmei
BRAND DESIGN TEAM SRL
Anul fondarii:
2004
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
2
71
6
1
6
253
Păreri

Spune-ţi părerea despre C - E_L!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
21.1 %
1.8 %
0.3 %
1.8 %
75.1 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

am vrut să cumpăr un tv oled de la ei, dar în urma părerilor oamenilor scrise care par sincere sincer mie frică să mai comand! !! am avut experiențe comenzi de la emag și au fost fff serioși! ! și AVestore pare să fie un magazin de încredere! !! am comandat de la ei un tv și lam returnat ! tv fiind f ok dar am vrut unul mai performant. miau trimis altu dar a avut o problemă și din nou la

 
Părerea Cumpărătorului

Opinia mea este ca olx este mai de incredere decat acest site.
Este o firma in insolventa care dupa ce ai cumparat de la ei nu isi mai asuma nici o responsabilitate

 
Părerea Cumpărătorului

Am primit mesaj de la firma de curierat că-mi vor livra comanda azi, apoi mi-a comunicat curierul că au cerut retur în cursul dimineții, fără nici o informare prealabilă. Nu recomand! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Am pierdut 400 RON la ei acum aproximativ 4 luni. Am facut o comanda de bare transversale pentru masina, am platit, mi-a fost acceptata plata, dupa 2 saptamani... nimic. Sun la firma care vindea barele prin intermediul platformei CEL ca sa aflu ca ei nu mai lucreaza de 2 ani cu CEL. Totusi erau pe site cu produse. Am vrut sa anulez comanda dar nu se mai putea produsul nu mai era disponib

 
Părerea Cumpărătorului

Mi-au anulat comanda fara nici o informare prealabila. Nu recomand ! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat de 2 ori de pe Cel. Prima data cu cativa ani in urma iar a 2-a oara acum cateva zile, am achizitionat o placa video RTX 3080. Nu am avut probleme cu ei pana acum placa video a sosit a 2-a zi dupa ce am dat comanda.

Am decis sa comand ambele dati de la ei in ciuda review-urilor negative deoarece de obicei au preturi mai mici decat celelalte magazine.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un produs din 26. 08. 2022 cu plata online. Nu mi l-au livrat nici după o lună și nu îmi returnează banii. Nu răspund la telefon, nu răspund la e-mail, indică și conturi de e-mail inexistente.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat cu teamă citind review-urile, dar a fost totul ok în cazul meu, surprinzător. Nu mai cumpărasem din 2014 de la ei.

 
Părerea Cumpărătorului

Teapa cu placa video după ce au schimbat firma sa scape de datorii

 
Părerea Cumpărătorului

Servicii de cea mai proastă calitate.

Review-urile produselor sunt moderate manual și tot ce e de proastă calitate ajunge să aibă numai review-uri de 5 stele.

Așa se întâmplă să comanzi un produs marcat ca "recomandat" cu câteva review-uri bune și să ajungă un produs care nu numai că nu se potrivește descrierii dar pe care ai plătit sume relativ însemnate pentru categoria din car