C_E_L

C_E_L
Denumirea firmei
a
Anul fondarii:
2004
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Email:
2
34
3
0
2
96
Păreri

Spune-ţi părerea despre C_E_L!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
25.2 %
2.2 %
0.0 %
1.5 %
71.1 %
Toate părerile

Total neprofesionisti. Am cumparat un pc de la ei, a crapat la cateva minute, am cerut retur si nimic. ANPC a dormit la sesizarea mea. Pana la urma l-am luat inapoi. Cine a mai vazut desktop cu sigiliu? Nu iti raspunde nimeni la telefon, doar daca vrei sa comanzi. Mi-am sters contul.

 

Am comandat mult de la ei... pana la prima problema de garantie! Nu exista garantie, daca aceasta trebuie asigurata de ei.

 

Recomand

 

Mare grija! NICIDECUM SA NU PLATITI NIMIC IN AVANS! Eu pesonal dupa 8 LUNI de circ, scandal, ANPC, sute de mailuri am reusit sa-mi recuperez banii - 1600 RON! Va recomand ca daca totusi luati o tapa lasati banii, uitati si de ANPC si mai bine faceti dragoste. Nu sunt un om bogat dar pentru 1600 lei am mancat nervi, circ, sute de mailuri timp de 8 luni. NU MERITA. Singura solutie este sa-

 

Nu mai comand niciodata de pe cel. ro respectiv domo. ro Neseriosi , pun oferte pe site confirma comenzi si peste 2 3 zile te suna ca nu le mai au in stoc! Rusine -1 stelute !

 

Cateodata au preturi bune dar doamne fereste sa ajungi cu ceva in garantie la ei.
Trebuie sa te tii de ei ca raia, ca altfel astepti o gramada dupa ei, au incalcat si termenul legal de 2 saptamani (garantie) , am facut plangere ANPC.

Nu recomand deloc, e ca si cum ai cumpara de pe olx, fara garantie aproape.

 

sunt tepari.

 

Am ridicat personal produsul din magazinul lor, sigilat cu garantie si cu adaptor pt priza. Telefonul functioneaza foarte bine, iar la departamentul de vanzari s-au miscat prompt.

 

nu poti returna ce cumperi cu ridicare din magazin chiar daca era descris gresit pe site! dupa 4 retururi in service reclamanad faptul ca nu merge conform specificatiilor (emitea semnal dinspre dport la hdmi desi pe site figura hdmi dport) in final au returnat banii. nu recomdand. jalnic

 

Am facut retur la un laptop, le-a luat 33 de zile sa-mi returneze banii, asta dupa f multe telefoane si insistente. La un moment dat m-au mintit ca s-au returnat, ca sa scape de mine.