C_E_L

C_E_L
Denumirea firmei
a
Anul fondarii:
2004
Adresa:
Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Email:
2
34
3
0
2
103
Păreri

Spune-ţi părerea despre C_E_L!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
23.9 %
2.1 %
0.0 %
1.4 %
72.5 %
Toate părerile

Tepari nu cumparati de la cel. ro chiar daca e mai ieftin o sa regretati mai tarziu, eu am cumparat un tv defect si nu mai l-au primit pe motiv ca nu l-am cumparat online, a trebuit sa stau prin service vreo 6luni

 

Dupa cum prietenii si colegii mei stiu deja, in octombrie 2018 mi-am comandat un sistem PC, destul de performant, de la SC Corsar Online SRL(numele real ar firmei sau neoficial, online cel. ro/domo. ro - DEFINITIE - corsar [At: STAMATI, D. / V: (înv) cursariu / Pl: ~i / E: fr corsaire, it corsaro] 1 sm Comandant al unei nave particulare, care, cu autorizația guvernului unui stat maritim,

 

Niște jepcari ordinari.
Chiar dacă găsiți mai ieftin la ei, de evitat cu orice scop, pentru câțiva zeci de lei sau sute de lei, nu aveți o garanție pe care vă puteți baza si aproape ca nu puteți face retur, bagă bețe in roate numai să nu ajunga in garanție sau să se ajunga la retur. Nu merita, sunt cunoscuți in mediul online si nu numai ca niște hoți.

 

NU RECOMAND! !! Doar experiente neplacute. Chiar daca cumperi produsul de la sediul lor ca sa-l returnezi trebuie sa l trimiti prin curier si asta daca iti accepta ei cererea online unde trebuie sa le explici motivul pentru care numai vrei sa patrezi produsul. In cazul in care cumparati pe FIRMA NU SE POATE FACE RETUR! !! FERITI-VA DE EI! !!

 

Produsele comandate online si ridicate din magazin nu beneficiaza de dreptul de returnare decat in primele 24 de ore! Indiferent daca a doua zi este zi liberă, sau nu are program magazinul!
Halal!

 

am cumparat de la cel. ro acum aproape 2 ani un wd portable de 2tb; acum 3 luni a inceput sa nu il mai recunoasca calculatorul nefiind vizibil nici in device manager; dupa mai multe incercari, schimbari de cablu si suflat mufele a inceput sa se vada cu intermitente pt perioade f scurte dupa care din nou nimic; dupa ce am citit aici intamplari in garantie nu stiu ce sa mai cred fata de c

 

Produse desigilate vandute ca si produse noi.

Am comandat un telefon Huawei Mate 10 Pro la data de 12. 12. 2018 si am primit un produs DESIGILAT, cu urme de amprente si zgarieturi fine pe ecran, cu urme evidente pe toate accesoriile din cutie.

La solicitarea de inlocuire mi s-a raspuns ca va trebui sa returnez produsul si voi primi banii inapoi. Cu alte cuvinte, da, v-ati prins c

 

Total neprofesionisti. Am cumparat un pc de la ei, a crapat la cateva minute, am cerut retur si nimic. ANPC a dormit la sesizarea mea. Pana la urma l-am luat inapoi. Cine a mai vazut desktop cu sigiliu? Nu iti raspunde nimeni la telefon, doar daca vrei sa comanzi. Mi-am sters contul.

 

Am comandat mult de la ei... pana la prima problema de garantie! Nu exista garantie, daca aceasta trebuie asigurata de ei.

 

Recomand