Borealy

Borealy
Denumirea firmei
Borealy Gifts SRL
Anul fondarii:
2006
Adresa:
Tel.:
0746257421
Despre noi
Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a lansat in 2008, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale - un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de cadouri si bijuterii Borealy.

Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.
Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.
Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare, de aceea echipa noastra se perfectioneaza in fiecare zi in oferirea de sprijin clientilor, venindu-le in ajutor cu informatii, sugestii, indrumare si orice ii poate ajuta sa ia cea mai buna decizie in alegerea cadourilor. Zi de zi avem grija ca serviciile noastre sa ramana la standardul cerut de dumneavoastra si sa ne autodepasim ori de cate ori avem ocazia.

CONTACT
Telefon:
0746.257.421 0725.197.693

SUPORT CLIENTI
Luni - Vineri: 9:00AM - 6:00PM
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Borealy!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Magazine

Punct de preluare

Borealy(punct de preluare)
Adresa: 011434 Bucuresti, Popa Savu, 74
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0746257421
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
Borealy
011434 Bucuresti, Popa Savu, 74