bigit

bigit
Denumirea firmei
SC BIG IT SOLUTIONS SRL
Anul fondarii:
2006
Adresa:
247670 Mazili, Str. Principala nr 77 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0748696867
5
1
0
0
0
0
Despre noi
Salut! Ne bucuram ca ai ajuns pe pagina noastra! Ne dorim sa stii despre noi ca acumulam experienta in comert online pe partea de sisteme supraveghere si securitate inca din anul 2006. Incercam sa-ti oferim produse si servicii de calitate si chiar daca am trecut prin perioade bune si perioade mai putin bune, facem tot posibilul sa iti aducem produsele de care ai nevoie la preturi competitive.

Comercializam produse de supraveghere video si securitate, sisteme supraveghere complete, camere de supraveghere, DVR, accesorii supraveghere, din tehnologii diferite precum HDCVI, AHD, HDTVI, HDSDI, IP, cu rezolutie de pana la 4K. De asemenea gasesti la noi si alte game de produse, precum alarme wireless, videointerfoane, automatizari porti, camere IP wireless, control acces, yale inteligente, retelistica si multe altele. Toate produsele comercializate detin certificat de conformitate si provin de la branduri de renume.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre bigit!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Ok