AVmall

AVmall
Denumirea firmei
AV SOUND COMPANY SRL
Anul fondarii:
2014
Tel.:
0721.429.099, 0749.429.099
4.5
6
0
0
0
1
Despre noi
AVmall.ro are ca obiect principal de activitate comercializarea produse electronice audio-video (boxe, boxe de exterior, soundbar, amplificatoare stereo si monobloc, amplificatoare de putere si integrate pe lampi, receivere stereo si multicanal, convertoare digitale, amplificatoare de casti, preamplificatoare stereo si multicanal in variante hibrid, solid state si tuburi, amplificatoare integrate, , cabluri si conectica audio-video, management de cabluri, casti (in-ear, on-ear,over-ear), mobilier pentru echipamente audio (standuri, rack-uri, platforme izolatoare, produse antivibratie), produse pentru izolatie fonica si tratament acustic, produse pentru DJ, astfel fiind dedicat persoanelor care doresc sa cunoasca cu adevarat care este componenta/componentele necesara/e ca sistemul audio-video propriu sa presteze performanta la cel mai inalt nivel de calitate, cat si persoanelor care doresc sa isi construiasca unul nou!
Noi va impartasim din experienta acumulata in ani de zile, oferindu-va consultanta tehnica de specialitate, detalii si sugestii pentru achizitionarea unui/unor produse optime sistemului pe care il detineti sau care urmeaza sa il detineti!
Totodata AVmall.ro ofera consultanta de specialitate in domeniul tratamentelor acustice, astfel AVmall.ro comercializeaza o gama variata de produse/echipamente care va poate ajuta sa transformati spatiul de auditii intr-un mediu acustic performant
Vrem sa gasesti la AVmall.ro echipamentele audio - video de care ai nevoie, consultanta si preturi intotdeauna competitive, astfel incat vei primi sfaturi de la colegii nostri pasionati de domeniul audio-video, iar preturile de vanzare ne straduim sa le tinem cat mai mici.

Orice intrebare este o provocare, orice raspuns a fost pe masura asteptarilor. Am gasit solutii mereu, asa am dezvoltat o comunitate a pasionatilor audio-video, fii alaturi de noi!
Intrebare : Ce ne diferentiaza fata de concurenta ?
Raspuns : Coerenta, profesionalism, corectitudine, experienta, sinceritate, promptitudine!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre AVmall!

1
         
2
3
4
Toate părerile

Am facut azi o comanda, si 4 ore mai tarziu a venit un email scurt ca a fost anulata, fara nici un fel de explicatii. In cont nici nu mai apare la intoric. Sunt foarte neseriosi. Probabil aveau preturi fake si acuma se eschiveaza sa trimita marfa. Eu zic ca sunt de evitat.

 

Mi-a facut placere sa cumpar un receptor av Yamaha RX-V683. Domnul si doamna cu care am vorbit la telefon au fost foarte amabili si promti, pe langa un pret foarte bun am primit receptorul in putin peste 24 ore din seara cand l-am comandat telefonic, bineinteles in stare impecabila, sigilat.

 

AVmall (3 luni)

Va multumim pentru apreciere, va stam la dispozitie cu informatii, solicitari, consultanta de specialitate, echipa AVmall

am primit sfaturi foarte utile privind alegerea si achizitia anumitor produse.
foarte multumit de receiver-ul onkyo.
livrare rapida, recomand avmall.

 

Sfaturi si produse de calitate! Livrarea un pic intarziata, dar a fost vina celor de la firma de curierat.

 

Recomand magazinul AvMAll. Sfaturi utile, showroom bine echipat, gama larga de produse.

Extrem de multumit de cablurile Tellurium Q! !!

 

Sunt foarte multumita de echipa AVmall. Am primit informatiile si ajutorul necesar la achizitionarea produselor. RECOMAND!

 

livrare rapida, produse de calitate

 

AVmall (2 ani)

Multumim pentru apreciere, va asteptam oricand la magazinul nostru online www.avmall.ro, mentionam ca in curand vom deschide si showroom pentru auditii

Magazine

Punct de preluare

AVmall(punct de preluare)
Adresa: 010899 BUCURESTI, Strada Intrarea Stefan Furtuna Nr 8, Sector 1, Bucuresti
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0721.429.099, 0749.429.099
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
AVmall
010899 BUCURESTI, Strada Intrarea Stefan Furtuna Nr 8, Sector 1, Bucuresti
^