Amazfit.ro

Amazfit.ro
Denumirea firmei
Be Smart Communication SRL
Anul fondarii:
2015
Tel.:
0735860512
5
2
0
0
0
0
Despre noi
Despre Amazfit.ro

Magazinul Amazfit.ro este gestionat de Be Smart Communication Srl, importator oficial in Romania al brandului Amazfit.

Scopul companiei noastre este acela de a oferi cele mai bune solutii celor vor sa isi imbunatateasca stilul de viata cu ajutorul celor mai noi device-uri. Experienta din spate, analiza permanenta a pietei, buna cunoastere a trendurilor nationale si internationale si dorinta de a aduce in fata clientilor produse prin care sa isi simplifice viata de zi cu zi, economisind timp pretios, ne-au adus in prezent aici.

Preluand distributia brandului Amazfit, in urma unei analize riguroase a pietei de smartwatch-uri si smartband-uri si a dorintelor pana si a celor mai exigenti consumatori de tehnologie, echipa Be Smart Communication isi propune sa puna la dispoztia clientilor din Romania cele mai cautate produse Amazfit, oferind, in acelasi timp, consultanta specializata, oferte personalizate, servicii prompte de livrare, service si retur.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Amazfit.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

buna ziua. Am cumparat un T-rex, mi a ajuns a doua zi. recomand.

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a decurs foarte bine si am primit-o rapid, a doua zi de la plasarea comenzii. Cei de acolo mi-au oferit si suport tehnic dupa cumparare, nu ma descurcam cu anumite chestii. Faptul ca sunt importatori oficiali m-a determinat sa aschizitionez, stiind ca o sa am parte de suport pe toata perioada de garantie