allexpress.ro

Express Online SRL
2
1
0
0
0
4
Despre noi
Allepress.ro este un magazin on-line ce si-a propus ca si scop comercializarea de produse de infrumusetare intr-o gama variata si crearea de conditii facile de colaborare cu Dvs., bazandu-ne pe un raport bun calitate-pret.
Prioritar pentru echipa noastra este sa avem clienti multumiti la sfarsitul fiecarei conlucrari.
Site-ul nostru contine un variu spectru de produse ce il recomndam atat saloanelor de frumusete cat si independent liberilor profesionisti.Sunt produse din categorii profesionale si semiprofesionale indispensabile si adjuvante pentru activitatile de Hair-style, Make-up, Nail-art si ingrijire.
Astfel, echipa Allexpress.ro va pune la dispozitie urmatoarele categorii si subcategoriilelor de produse:
Produse pentru machiaj profesional si nu numai;
Aparatura, accesoriile necesare si consumabile pentru epilat;
Capuri de practica manechin, foarfece si accesorii pentru salon si practica individuala;
Geluri UV, geluri 3 in 1, geluri color, degresanti si altele, totul pentru manichiura/pedichiura;
Utilaje electrice, accesorii pentru unghii false.
Intreaga gama de produse de pe site este diversificata si largita in conformitate cu dorintele si propunerile clientilor.
Va multumim ca ati ales Allepress.ro.
Păreri

Spune-ţi părerea despre allexpress.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Sunteți niște mincinoși . Am o comandă din luna februarie. Suntem în luna martie și nu am primit comanda care a fost și achitată. Am trimis mai multe Mailuri și nu am promit nici un răspuns.

 
Părerea Cumpărătorului

Nici o reactie la comanda dupa o saptamana de asteptare, nu raspund la telefon, mail nu se poate trimite (Your message couldn't be delivered to info@allexpress. ro. Their inbox is full) , cred ca doar aduna date.

 
Părerea Cumpărătorului

Am facut comanda de o drujba Uralmash. Mi-a ajuns a doua zi. Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Compania nu exista! Comenzile sunt pierdere de timp, nu sunt confirmate, email-ul nu exista, iar la telefon nu raspunde nimeni.

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand! lipsit de profesionalism, am incercat sa dau o comanda telefonic, nr de telefon nu se apela si doi, le-am lasat si nr pe site, sa fiu contactat de catre ei... si nimic !
Pana la urma am reusit sa intru in legatura cu un agent call center care nu putea sa-mi raspunda la intrebari si mi-a zis sa revin maine cand va fi alt coleg pe tura, I-am rugat sa ma sune dumnealor ziua u