AlecoAir.ro | Dezumidificator

AlecoAir.ro | Dezumidificator
Denumirea firmei
SC Alt Aleco Group SRL
Anul fondarii:
2006
Tel.:
0758 090 141
4.5
12
0
0
0
1
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre AlecoAir.ro | Dezumidificator!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
92.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
7.7 %
Toate părerile

Am cumparat un umidificator care s-a stricat de 3 ori in mai putin de un an, folosit doar ocazional. Asta nu e vina magazinului, de doua ori mi l-au reparat si trimis inapoi.

A treia oara nu, deci acum sunt si fara produs si fara bani. Mai bine evitati...

 

Ireprosabil
Doamnele de la vânzări de nota 10
Livrare rapida
Seriozitate

 

Mulțumit , am prins o oferta de Black Friday, inițial am primit informare de posibilele întârzieri datorită firmelor de curierat , însă am avut surpriza plăcută sa îl primesc chiar in următoarea zi Sâmbăta. Produsul își face treaba , am luat un dezumidificator pentru ca aveam mucegai și acum după o luna pot spune ca aerul s-a schimbat la fel și mucegaiul care a dispărut .
Mulțumesc !

 

Cei de la Aleco sunt super draguti si amabili. : )

 

Am cumparat un dezumidificator de la ei si doream sa cumpar si un circulator de aer. Livrarea lor este prompta fara reprosuri. Singurul minus e ca colaboreaza cu Fancurier, cea mai neserioasa dintre firmele de curierat.

 

Servire promptă a magazinului la solicitare, în dezacord cu Fan Curierul care se pare că este depășit la livrare comenzi. Exemplu , am făcut o cdă. care nici azi nu am primit-o cu toate că am fost înștiințat prin SMS că va veni. Am sunat la numărul primit prin SMS dar nu răspund.

 

Am facut de multe ori cumparaturi online, de pe diverse site-uri, dar atata promtitudine si profesinalism nu am mai intalnit.
Felicitari firmei AlecoAir!
Recomand!

 

AlecoAir.ro | Dezumidificator (3 ani)

Multumim pentru aprecieri, astfel de pareri ne ofera energia necesara pentru continuarea imbunatatirii serviciilor pe care le oferim.

Sunt multumita de aparat-un TROTEC TTK 70E, precum si de promptitudinea cu care mi-a fost onorata comanda. Recomand.

 

Am comandat ieri si astazi deja l-am primit, aparatul este un dezumidificator Tortec ttk100 e la fel ca descrierea de pe site, ma bucur ca nu am avut surprize.
Preturile cele mai bune cu transport inclus, produsul chiar se afla pe stoc nu doar pe site, rapiditate si corecta in alegerea unui produs.
Magazin foarte oke.
Felicitari si succes pe mai departe! !! !!

 

Seriozitate maxima si livrare rapida conform specificatiilor de pe site. Am primit produsul imediat in prima dimineata dupa ce am comandat cu o seara inainte si nu am avut surprize. Preturi bune cu transport Gratuit si garantie tot la ei pentru ca am inteles ca sunt Importatori, asa ca mi se pare un mare avantaj ca se rezolva tot la ei orice probleme legate de partea tehnica.