AlecoAir.ro | Dezumidificator

AlecoAir.ro | Dezumidificator
Denumirea firmei
SC Alt Aleco Group SRL
Anul fondarii:
2006
Tel.:
0758 090 141
4.5
17
0
0
1
1
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre AlecoAir.ro | Dezumidificator!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
89.5 %
0.0 %
0.0 %
5.3 %
5.3 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Super seller!

+ produse de calitate
+ livrare rapida (1 zi)
+ transport gratuit pentru comenzi de minimum 199 lei
* impachetare acceptabila

 
Părerea Cumpărătorului

Total neprofesionisti. Am cumparat produse de peste 20000 ron si nu mi-au facut reducere nici macar 1 leu. Livrare produse dupa 4 zile.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un aparat de umidificare+purificare si am primit un produs resigilat, folosit si cu depuneri de mizerie pe capul ultrasonic.

Totodata produsul a fost si defect, mi s-a zis ca e imposibil ca produsul sa fie resigilat deoarece cele resigilate sunt la o alta categorie de produse puse spre vanzare. Am revenit cu dovezi clare, fotografiind cutia si nu mi s-a mai raspuns pe

 
Părerea Cumpărătorului

Un magazin cu angajați profesioniști. Prezentarea produselor este la cel mai înalt nivel, foarte atenți cu clienții. După ce s-au convins că produsul pe care vreau să îl cumpăr mă ajuta au făcut descrierea lui ca la carte, s-au oferit să monteze filtrul hepa primit cadou, m-au ajutat cu instalarea aplicației plus multe altele detalii legate de retur, garanție, service, suport tehnic. Am

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat un dezumidificator AlecoAir, foarte util, chiar am scapat de mucegai in doar doua saptamani de utilizare. Initial cand am vorbit cu cei din suport tehnic nu credeam, au avut dreptate pana la urma.
Multumesc!
Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Livrare rapida , de pe o zi pe alta.
Suport tehnic foarte bun, mulțumesc !

 
Părerea Cumpărătorului

Livrare rapida, m-au ajutat îndrumările lor , am luat un dezumidificator D12 home , foarte eficient , scoate o grămada de apa sincer nu știu de unde .
Mulțumesc !

 
Părerea Cumpărătorului

Ireprosabil
Doamnele de la vânzări de nota 10
Livrare rapida
Seriozitate

 
Părerea Cumpărătorului

Mulțumit , am prins o oferta de Black Friday, inițial am primit informare de posibilele întârzieri datorită firmelor de curierat , însă am avut surpriza plăcută sa îl primesc chiar in următoarea zi Sâmbăta. Produsul își face treaba , am luat un dezumidificator pentru ca aveam mucegai și acum după o luna pot spune ca aerul s-a schimbat la fel și mucegaiul care a dispărut .
Mulțumesc !

 
Părerea Cumpărătorului

Cei de la Aleco sunt super draguti si amabili. : )