About You

About You
Denumirea firmei
ABOUT YOU AG & Co. KG
Anul fondarii:
2019
5
2854
104
5
2
54
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre About You!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
94.5 %
3.4 %
0.2 %
0.1 %
1.8 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am returnat doua perechi de papuci si pe o pereche am primit bani si pe o pereche mi S-o spus ca nu au fost plătiți daca era asa nu-i mai trimiteam napoi ( teapa ) peste tot in România

 
Părerea Cumpărătorului

Nu respecta timpul de returnare a banilor pe produse. E nevoie de rabdare si multe mesaje pana va recuperati suma. Nu recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Mi-au băgat pe git ocomanda în plus de 1. 200 RON. E ultima oara

 
Părerea Cumpărătorului

Părerea mea e ca sunt neserioși . Mi-au trimis un număr greșit de pantofi iar mărimea nu corespunde cu cea din descriere și mai grav cu cea de pe pantofi . Pantofii Keen. Mărime 42 , 27 de cm . Mi-au ajuns într-o cutie de doi ori mai mare decât pantofii și când i-am măsurat cu cm aveau de fapt 28 cm .
Problema e ca nu mii pot schimba doar cu ramburs . Pentru ca ei au altă politică .

 
Părerea Cumpărătorului

Livreaza produse din ce în ce mai slab calitativ, transportul comenzii durează destul de mult, iar când vine vorba de rambursarea banilor, o groaza de probleme am întâmpinat.

 
Părerea Cumpărătorului

About You, nu își mai respectă obligațiile contractuale. Nu rambursează contravaloarea produselor returnate in timpul prevăzut de lege, respectiv 15 zile. Dr asemenea, livrează , in anumite cazuri produse carAboute nu corespund descrierii din site.
Nu are stipulat în rubrica "termeni și condiții"niciun cuvânt despre retur și rambursare.
Nu recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt neserioși din toate punctele de vedere, cu returul sunt probleme mari , aștepți după bani și o lună , am comandat multe de la ei , dar nu o sa mai comand deloc, clar de evitat ....

 
Părerea Cumpărătorului

oui.. une gammevariee.. ,le comande e tait un cadeau c est une belle, ,. J ai une autre marque mais j acheterai aussi la meme... merci

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda oribila, promisiuni cu reduceri care nu au mai apărut, am cumpărat ghete de 300 de lei și după o lună de purtat pe soare s-au rupt îngrozitor, talpa, cusatura de la calcai.

 
Părerea Cumpărătorului

Am făcut prima comanda, un costum bărbătesc, cu descriere la sacou și pantaloni. Mi-au trimis doar sacoul, am sunat la relații clienți, au spus ca da, a fost o greșeală, să fac retur, îmi vor trimite banii sau un voucher înapoi. Am citit comentariile și am văzut că sunt oameni care așteaptă și de jumătate de an banii înapoi. Concluzia: foarte neserioși, chiar țepari.