About You

About You
Denumirea firmei
ABOUT YOU AG & Co. KG
Anul fondarii:
2019
5
2850
104
4
1
22
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre About You!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
95.6 %
3.5 %
0.1 %
0.0 %
0.7 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

După mult timp mi s-a spus că nu mai este produsul disponibil, după ce l-am plătit.

 
Părerea Cumpărătorului

Haine de proasta calitate, mai rau ca made in China, par cele mai ieftine copii. Am fost profund dezamagita de ultima comanda.. cu siguranta va fi ultima..

 
Părerea Cumpărătorului

It has a bad customer support. They are not paing attention when creating packages. They send me a dress incomplete and had not offere any refund.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat ceva, mi au trimis altceva, iar cand am intrat in cont, la comenzile mele, am observat ca mi-au modificat comanda sa apara ce mi-au trimis ei de fapt. Le-am trimis mail cu screenshot facut cand am plasat comanda si screenshot cu ce apare in contul meu ca as fi comandat, se vede clar ca produsele sunt diferite, insa nu am primit niciun raspuns pana acum. Nu modifici comanda cl

 
Părerea Cumpărătorului

Un site plin de haine fake-uri. Turcia sau China. Nici nu conteaza
Ultimele 3 produse luate de la ei sunt fake 100%
Nu recomand! !! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat de mai multe ori pe acest site și de fiecare dată am fost foarte mulțumit de produsele primite.
Am făcut un singur retur o pereche de ghete care sau dezlipit după 2 luni puțin am primit banii înapoi pe ele și un voucher ca să le pot comanda din nou la același preț doar că cu voucherul prețul a scăzut și mai mult.

 
Părerea Cumpărătorului

Dacă nu aveți nevoie de comanda în următoarele 3 săptămâni puteți comanda liniștiți. Însă dacă aveți nevoie e vai și amar. 3 săptămâni și încă nu mi a venit comanda: ) nu am pățit asa ceva cu niciun site niciodată și am comandat destul de des. Dacă as putea da mai puțin de o stea as da. Dezamăgitor!

 
Părerea Cumpărătorului

Produsele sunt trimise din Germania. Livrarea dureaza chiar si doua saptamani. Poti gasi produse de calitate dar la preturile Europei de vest. O stea am eliminat-o pt ca nu sunt permise comentariile si 3 comenzi le-am returnat pt ca hainele erau mult prea mari desi am comandat numarul meu si sistemul de aproximat marimi a indicat ca e alegerea corecta. Un avantaj este livrarea si returul

 
Părerea Cumpărătorului

Cel mai neserios magazin in urma unui retur(care tot din cauza lor produsul a fost mai mic fata de ce am comandat) banii nu i-am vazut nici dupa 19zile.... urat.. f urat.. de fapt ei se folosesc de banii clientilor.. nu cumparati de la ei.

 
Părerea Cumpărătorului

Un magazin online la superlativ. Am facut foarte multe comezi pe About You si cateva retururi. Toate au decurs excelent. Produse originale si de calitate!