7Nature.ro

SC eRetail Romania SRL
Anul fondarii:
2021
Adresa:
307375 Sânandrei, judet Timis, str. Azurului, nr. 20 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0372129877
5
2
0
0
0
0
Despre noi
7Nature este un concept unic, inspirat din natura, care isi doreste sa cultive grija, prietenia si nu in ultimul rand respectul pentru locul in care traim, dar mai ales pentru om, fiind rezultatul unui ideal care se diferentiaza prin inovatie si calitatea produselor.

Conceptul nostru face referire la cele 7 zile ale saptamanii si in special la ziua a 7-a. Ziua de duminica este apreciata de fiecare dintre noi si este cunoscuta ca fiind ziua de odihna, insa ea are si semnificatia de sarbatoare, de recunostinta si de multumire pentru minunatele binecuvantari din jurul nostru.

In cateva cuvinte, aceasta semnificatie explica si esenta 7Nature dar si responsabilitatea pe care ne-am asumat-o de a face din fiecare zi o zi buna, prin produsele noastre si prin fiecare interactiune cu noi.

Astfel, iti oferim o gama completa de produse bio organice de calitate inalta, accesibile si potrivite pentru fiecare zi a saptamanii, branduri specializate care sa-ti ofere garantia calitatii si bucuria de a descoperi produse inovatoare, sanatoase si gustoase in acelasi timp.

Chiar daca denumirile bio si organic au aceeasi semnificatie, ne-am dorit sa consolidam ideea de ecologic prin sintagma “magazin bio organic” si sa fim recunoscuti prin acest element de diferentiere, deoarece suntem singurul magazin online de profil din Romania care are in centru ideea de comunicare si promovare a unor branduri specializate pentru fiecare categorie de produse bio in parte.

De altfel, modul in care este gandit magazinul nostru, prezentarea produselor, specializarea partenerilor nostri exclusivi si experienta lor de zeci si chiar peste o suta de ani, reprezinta fundamentul unic al 7Nature.

Iti multumim pentru ca ti-ai dedicat o parte din timpul tau ca sa ne cunoastem mai bine si iti dorim o zi cat mai buna!
Nu uita ca 7Nature.ro iti ofera o gama specializata de produse bio organice si compania este certificata ecologic cu numarul RO-ECO-008.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre 7Nature.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Produse excelente, calitative si cu ingrediente naturale. Am fost foarte multumita de rapiditatea livrarii.

 
Părerea Cumpărătorului

Produse si servicii de cea mai buna calitate