360.ro

NYS Experience SRL
Anul fondarii:
1991
Adresa:
010361 Bucuresti, Str. Mendeleev Nr. 5, Et. 2, Sector 1 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
031.9985
3
1
0
0
0
1
Despre noi
In anul 1978, James Dyson a observat ca aspiratorul sau nu mai avea aceeasi forta de aspiratie. Cinci ani si 5.127 prototipuri mai tarziu, a inventat revolutionarul aspirator fara sac cu tehnologia ciclonului. Azi, Dyson a devenit o intreprindere tehnologica globala in care mii de ingineri dezvolta aparate de ultima generatie special concepute pentru a ușura viața. James Dyson, alaturi de echipa lui lucreaza fara incetare pentru a gasi soluții noi și perfecționa mereu tehnologiile dezvoltate.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre 360.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Foarte prompți în livrare, am primit comanda după 2 zile. Am comandat un aspirator V15 Detect Absolute și funcționează impecabil, folosit zilnic. Adună mai mult praf decât m-aș fi gândit vreodată că am în casă : )

 
Părerea Cumpărătorului

Aștept comanda mea de 2 luni și ei ma amână și iar ma amână fără sa îmi dea o data , de parca ei nu știu când le va veni qlt lot de marfă

 

360.ro (6 luni)

Buna ziua. Data de livrare a produselor aflate la precomandă poate varia, data estimată la momentul plasării comenzii ca și data de livrare putându-se schimba până la sosirea efectivă a produsului.