1CCTV

1CCTV
Denumirea firmei
NET TRADING SRL
Anul fondarii:
1997
Adresa:
050205 Bucuresti, Ritoride Nr.2 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0722334700
Fax:
0213354943
4.5
47
0
0
1
3
Despre noi
Bine ati venit! La 1CCTV nu stim sa fim decat Nr. 1. 18 ani de experienta in import si distributie.

Acest magazin apartine firmei NET TRADING SRL – www.nettrading.ro, importator si distribuitor specializat in sisteme electronice de securitate. Firma are experienta extinsa in domeniu, fiind infiintata in 1997. Toate produsele nostre au certificate de conformitate CE.

La orice cumparati primiti bonus un voucher valoric ce se poate deconta la o viitoare achizitie.

Absolut toate produsele expuse provin din import propriu. Asiguram garantia noastra, a importatorului, dar si suport tehnic imediat din partea fabricilor producatoare daca este cazul. Orice cumparati are garantie 2 ani si garantie partiala extinsa pe viata. Aceasta inseamna ca manopera nu va avea niciun cost niciodata. Chiar si componentele de valoare nu prea mare se ofera gratuit. Suntem aici de 16 ani, fiti siguri ca ne veti gasi tot aici peste alti 16. Este mai important ce cumparati si de unde, dacat suma platita.

Pentru marea majoritate a marcilor comercializate suntem importator exclusiv in Romania, consultati site-ul nostru pentru detalii asupra furnizorilor si a produselor – www.nettrading.ro.

Magazinul 1CCTV.ro este prietenos cu revanzatorii. Daca sunteti o societate legal constituita si autorizata, doriti sa revindeti sau instalati produsele noastre trebuie sa ne contactati. In cazul in care sunteti aprobati, veti avea acces la preturile de reseller si la stocuri. Puteti comanda telefonic sau online.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre 1CCTV!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
92.2 %
0.0 %
0.0 %
2.0 %
5.9 %
Toate părerile

Multumit pe deplin, comanda rapida, produs bun.

 

am luat un nvr de aici ca sa-l inlocuiesc pe cel vechi defect, s-a montat usor fara probleme. o sa mai caut si niste camere aici ca sa mai completez sistemul. magazin bun.

 

Am luat un videointerfon acum cateva luni, functioneaza perfect. Multumit.

 

Experienta placuta. Au foarte multe produse si cum nu am cunostinte de specialitate, le-am explicat ce caut si m-au ajutat sa aleg exact ce imi trebuia.

 

Amabili si prompti. Voi reveni cu siguranta.

 

Aici am gasit cel mai bun pret la camera pe care o cautam, oferta mare de camere si nu numai. Recomand.

 

Totul a decurs bine.

 

Sunt multumit de serviciile oferite. Am primit produsul repede. Recomand.

 

Am găsit la ei produsele potrivite. Recomand cu incredere!

 

Am avut o experienta placuta cu acest magazin. Au fost prompti si amabili. Cu siguranta voi reveni pentru inca un produs.