Ofertele pentru produsul

 

Nijdam Patine reglabile Nijdam Semisoft (3135-34-37-blackanthracitered)

320,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
expert-sport.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 320,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Nijdam: Nijdam Patine

Fila Viper Patine 299,00 RON Fila Viper Roces R Ice Patine 199,00 RON Roces R Ice K2 Freedom Patine de la 569,99 RON K2 Freedom Roces RSK2 Patine 289,00 RON Roces RSK2
Descrierea produsului
Tip Patine
Tip legaturi Combinat
Audineta Barbati

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această pereche de patine Nijdam este alegerea perfectă pentru patinatorii amatori. Această pereche de patine pentru hochei pe gheață dispune un sistem bidirecțional de blocare rapidă, ce este ușor de înlocuit, fiind conectat cu șuruburi. Pachetul de livrare include și un sistem de blocare rapidă de rezervă. Bocancii sunt fabricați din plasă de poliester și piele PVC pentru confort sporit. Ghetele folosesc un cârlig, șnur, precum și un sistem de fixare cu buclă, pentru o fixare mai sigură. Suportul de lamă sintetic, cu lame din oțel inoxidabil, face ca patinele să fie robuste și solide. Lamele sunt pre-ascuțite. Patinele sunt livrate în ambalajul afișat.


Denumiri similare la Patine Nijdam 3350-ZWW: 3350 ZWW, 3350ZWW


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.