Patine

(349 produse)
 Filtrare

Mirosul patinoarului și zgomotul gheții în timp ce lama patinei trece prin ea nu se compară cu nimic altceva. Nu lăsați nimic la voia întâmplării - achiziționați... Afișați mai multe

Parametrii

Ce patine căutați?
● Ce fel de patinator sunteți și în ce scop cumpărați patine?
● Pentru ce veți folosi patinele - patinaj pe gheață, patinaj artistic sau recreere ocazională?
● La ce calitate vă așteptați și, prin urmare, câți bani doriți să investiți în patine?
Contează dacă sunteți începător sau experimentat. Dacă sunteți un amator, veți folosi patinele în principal în scopuri recreative și veți fi interesat în primul rând de confortul la un preț scăzut. Dacă sunteți un profesionist, vă doriți o patină mai robustă, cu o greutate mai mică și o ventilație mai bună. În orice caz, căutați o patină care oferă cel mai bun suport și manevrabilitate.

Rezistența și stabilitatea generală a patinelor
Acesta este cel mai important parametru în alegerea oricărui tip de patine și depinde de materialul folosit. Materialul ieftin, insuficient întărit, va provoca clătinarea gleznei și va reduce în general stabilitatea corpului.

Dimensiunea și forma patinelor
În primul rând, cizmele trebuie să se potrivească perfect piciorului, iar zona gleznei trebuie să fie solidă. Dacă sunteți în căutarea unei perechi de patine de agrement pentru o utilizare ocazională, lăsați o jumătate de mărime mai mare pentru a face loc unei șosete călduroase, de care nu veți duce lipsă la temperaturi scăzute. Pe de altă parte, pentru patinajul sportiv, este mai bine ca patinele să se potrivească perfect. Cel mult vă puteți permite o jumătate de mărime.

Lățimea patinelor
Pe piață se găsesc cel mai frecvent două versiuni. Patinele EE sau 2E au o lățime mai mare și un picior mai jos. Mai frecventă este marcajul D, în care patina are un design mai îngust și o amprentă mai mare.

Greutatea patinelor
Cu cât patinele sunt mai ușoare, cu atât sunt mai ușor de manevrat. În scopuri sportive, patinele sunt fabricate din materiale mai ușoare sau sunt perforate pentru greutate.

Material și confort de utilizare
Purtarea patinelor potrivite este cheia succesului și a plăcerii. Materialul interior afectează senzația generală și confortul cizmelor în timpul patinajului. În mod ideal, materialul va îmbrățișa glezna, păstrându-vă în același timp căldura pe gheața rece. Materialul părții superioare este important pentru respirabilitatea încălțămintei și pentru rezistența acesteia la impacturile externe și, în cazul patinelor de hochei, la impactul pucului. Căptușeala afectează respirabilitatea și confortul în timpul patinajului. Șireturile sunt în prezent șireturi standard, catarame, velcro sau cu eliberare rapidă. În competițiile sportive, de obicei, este permis doar tipul cu șireturi.

de la 211,49 RON
3 oferte
138,94 RON
s-sport.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu Patine

924,00 RON
sportist.ro
Detalii
243,70 RON
mallbg.ro
Detalii
259,00 RON
caruciorcopii.ro
Detalii
de la 368,00 RON
3 oferte
de la 268,00 RON
4 oferte
de la 288,00 RON
5 oferte
de la 1 070,00 RON
7 oferte
de la 299,00 RON
2 oferte
de la 399,50 RON
8 oferte
de la 1 219,00 RON
5 oferte
de la 695,00 RON
6 oferte
de la 198,00 RON
2 oferte
de la 249,20 RON
2 oferte
de la 199,00 RON
5 oferte
de la 1 119,00 RON
2 oferte
de la 199,00 RON
5 oferte
de la 1 399,00 RON
2 oferte
de la 178,00 RON
8 oferte
de la 239,00 RON
3 oferte
de la 172,87 RON
2 oferte
de la 1 099,50 RON
38 oferte
de la 849,50 RON
4 oferte
de la 550,00 RON
21 oferte

Ghid de cumpărături cu Patine

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.