Extol 8895713 Motocoasa

Extol 8895713 Motocoasa

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-05-16): 323.00

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Extol: Extol Motocoasa

HECHT 5020 Motocoasa de la 196,00 RON HECHT 5020 WORX WG163E Motocoasa 398,87 RON WORX WG163E AL-KO GT 2025 Easy Flex Solo (113535) Motocoasa de la 409,00 RON AL-KO GT 2025 Easy Flex Solo (113535) Rebel RB-5002 Motocoasa de la 380,00 RON Rebel RB-5002

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip motocoasa Motocoasa cu acumulator
Tensiune acumulator 20 V
Rotatii pe minut 7500 rpm
Greutate 2 Kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Motocoasa cu fir pe acumulator este concepută pentru întreținerea gazonului, tăierea marginilor gazonului și tunderea ierbii în zonele greu accesibile. De exemplu, este potrivită pentru borduri, sub bănci, în jurul copacilor și arbuștilor etc. , unde este dificil sau imposibil de tuns cu o mașină convențională de tuns iarbă. Unghiul capului de tuns poate fi reglat și, de asemenea, capul poate fi rotit la 180°, ceea ce simplifică tunderea la marginile gazonului, de-a lungul trotuarelor, aleilor etc. Mânerul motocoasei poate fi extins până la 23 cm, astfel încât orice persoană, indiferent de talie, poate utiliza confortabil produsul. Firul poate fi extins fie manual prin apăsarea unui buton de pe capul motocoasei, fie, în timpul lucrului, prin lovirea solului. Apărătoarea este prevăzută cu un cuțit care taie automat firul la lungimea potrivită. Grație alimentării pe acumulator, nu este nevoie să fim atenți la cablul de alimentare, iar manevrarea produsului este mai convenabilă. Mânerul cauciucat previne alunecarea, amortizează vibrațiile și face ca mânerul să fie confortabil de ținut în timpul lucrului. Tăierea de-a lungul gardurilor, pereților sau copacilor este simplificată de arcul distanțier pliabil, care, de asemenea, face ca firul de tăiere să se uzeze mai puțin. Rotații pe minut: 7.500/minut. Lățime de tăiere: 30 cm. Diametrul firului: 1,6 mm. Piesele de schimb și încărcătorul adecvat pot fi găsite în secțiunea cu produse conexe.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.