AGT 5028 B Comfort (5028BCOMFORT) Motocoasa

AGT 5028 B Comfort (5028BCOMFORT) Motocoasa

de la 2 218,00 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

HONDA Motocoasa cu motor Honda GX50 in 4 timpi, AGT5028B Comfort (AGT5028BCOMFORT)

2 218,00 RON
In stoc
spre magazin »
lorenacom.ro

Mai multe oferte

 

Agt - Honda AGT 5028 B COMFORT Motocoasa AGT cu motor Honda GX 50 in 4 timpi , putere maxima 2 Cp, benzina, ham dublu , ghidon bike

2 279,05 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
tehnocenter.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 218,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse AGT: AGT Motocoasa

EFCO 8530 Motocoasa 2 490,00 RON EFCO 8530 EFCO 8460 Motocoasa 1 985,00 RON EFCO 8460 ACTIVE 4.5 Bt Motocoasa 3 190,00 RON ACTIVE 4.5 Bt STIHL FS 360 C-EM (41472000209) Motocoasa 4 674,00 RON STIHL FS 360 C-EM (41472000209)
Descrierea produsului
Tip motocoasa Motocoasa pe benzina
Putere motor 2 CP
Rotatii pe minut 9000 rpm
Greutate 8 Kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!


Motocoasa AGT Honda 5028B Comfort este echipata cu un motor puternic de 2 CP in 4 timpi, benzina. Cu o asemenea putere, motocoasa va fi capabila sa lucreze orice tip de iarba intr-un timp foarte scurt. Filtrul de aer a existat ca piesa componenta a unui motor inca de la inceput. Rolul sau este pe cat de simplu pe atat de important: Filtreaza aerul ce intra in camera de ardere a motorului. Filtrul de aer se curata foarte usor si poate prelungi viata motorului. Discul stea este foarte folositor pentru a taia tipurile de iarba dura, grea, sau incurcata.  Dotarea de baza a unei motocoase este Capul cu fir si nu lipseste din dotarea motocoasei AGT. Acesta a fost conceput pentru a putea cosi zonele foarte inguste sau foarte dificile cum ar fi in jurul copacilor unde alta unealta nu s-ar putea descurca sau langa garduri, ziduri, fiare si chiar si in zonele cu pietre.   Specificatii tehnice motocoasa AGT Honda 5028B Comfort:
  • Tip produs: motocoasa;
  • Tip alimentare: benzina fara plumb;
  • Tip pornire: manual;
  • Tip lucrare: profesional;
  • Tip motor: 4 timpi;
  • Producatorul motorului: Honda;
  • Capacitate cilindrica: 47.9 cm³;
  • Putere motor: 2 cp;
  • Compresie: 8.0 : 1
  • Diametru x cursa piston: 43 x 33 mm
  • Capacitate rezervor: 0.63 L
  • Tip maner: Dublu;
  • Tip Ham: dublu profesional;
  • Capete de lucru:
    • Disc cu 3 lame;
    • Cap cu fir;
  • Diametru tubului: 28 mm;
  • Diametru fir: 2.4 mm;
  • Functii: Cosire iarba si arbusti cu disc si fir;
  • Greutate: 8 Kg.
Motocoasa de la AGT 5028B Comfort , este cea mai buna alegere pentru incepatori cat si pentru profesionisti. Cum ii ajuta pe incepatori? Aceasta motocoasa este dotata cu un motor in 4 timpi si acest lucru o face foarte usor de utilizat, Care este diferenta? motoarele in 2 Timpi sunt mai greu de utilizat deoarece necesita ustensile de masura pentru a se putea efectua amestecul de ulei. Adica daca trebuie sa te deplasezi pe distante mai mari trebuie sa ai in dotare un bidon de amestec profesional sau bidon de masura, benzina si ulei. Pentru motocasele in 4 timpi acest lucru nu este necesar datorita motorului sau care nu are nevoie de amestec de ulei . Alte avantaje ale motocoaselor in 4T  -- rezistenta indelungata, vibratii reduse, functionare constanta, rotunda, fara variatii de putere. De ce ii ajuta pe profesionisti? Motorul profesional fabricat in Japonia , Honda GX 50 , mult mai fiabil, mult mai rezistent si calitativ fata de alte motoare. Hamul profesional din dotare care distribuie greutatea uniform asupra corpului utilizatorului facand motocoasa usoara ca un fulg si marind eficienta in lucru si micsorand efortul depus. Hamul este conceput din materiale rezistente la uzura de acest tip. Se poate curata foarte usor si se poate regla pentru a cuprinde diferite dimensiuni. Protectia coapsei este dotata cu sistem de prindere si detasare rapida. In interior aceasta protectie contine un burete gros pentru a reduce vibratiile si lovirea corpului in timpul utilizarii. In exterior a fost captusita cu un material ce imita pielea, fin la atingere si rezistent la murdarire. Nivelul vibratiilor este foarte redus datorita sistemului avansat cu doi rulmenti in cutia ambreiajului. Datorita acestui sistem de reducere a vibratiilor viata aparatului se extinde. Este dotata cu un maner multifunctional, care controleaza in totalitate actiunile motocoasei si un maner aditional pentru a usura efortul minimaliza vibratiie.
 


Denumiri similare la Motocoasa AGT 5028 B Comfort (5028BCOMFORT): 5028 B Comfort 5028 BCOMFORT, 5028BComfort5028BCOMFORT, 5028 B Comfort (5028 BCOMFORT)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.