Sennheiser 700367 Casti

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Sennheiser Casti In-Ear Sennheiser Momentum True Wireless 4, Bluetooth, Microfon, Black Copper (700367)

1 293,60 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
badabum.ro
 

SENNHEISER Casti Sennheiser Momentum True Wireless 4, Bluetooth 5.4 Black Copper (700367)

1 499,00 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
audiomonkey.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 293,60 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Sennheiser: Sennheiser Casti

T'nB ENERGY Casti 113,59 RON T'nB ENERGY Media-Tech EPSILION (MT3591) Casti de la 52,13 RON Media-Tech EPSILION (MT3591) NGS Artica Runner Casti de la 159,00 RON NGS Artica Runner In Phase IVMH Casti 139,00 RON In Phase IVMH
Descrierea produsului
Transfer de date Wireless
Conectare Bluetooth

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Experimentati sunetul wireless avansat si patrundeti in ziua de maine cu MOMENTUM True Wireless 4. Cufundati-va in sunetul care este adaptat auzului si preferintelor dvs. Descoperiti functii sigure pentru viitor, cum ar fi Auracast si LE Audio* cu ANC adaptiv si timp de redare de pana la 30 de ore. *  Caracteristici:
  • Sennheiser Signature Sound;
  • Anularea adaptiva a zgomotului;
  • Tehnologii rezistente la viitor;
  • Confort pe tot parcursul zilei;
  • Personalizarea sunetului;
  • Pana la 30 de ore de redare cu noul sistem de baterii.
  Maestru al sunetului Indiferent unde va aflati, descoperiti o lume de sunet exceptional, cu surse audio de cea mai inalta calitate.    Liberta tea de zgomot si distragere a atentiei Bucurati-va de cea mai recenta generatie de ANC adaptiv pentru o atenuare superioara a zgomotului.    Viitoru l ascultarii Experimentati sunetul wireless de maine cu tehnologia de viitor, cum ar fi Auracast* si LE Audio*.    Proiect at pentru confort pe tot parcursul zilei Design ergonomic si mai multe dimensiuni pentru un confort exceptional de purtare si o potrivire perfecta – toata ziua.    Dincolo de personalizarea sunetului Cufundati-va in sunet palpitant, care este adaptat la auzul si preferintele dvs. personale.    Conecti vitatea inteligenta nu a fost niciodata atat de simpla Cu MOMENTUM True Wireless 4, fiecare moment de ascultare, fiecare conversatie si fiecare interactiune se simte plina de satisfactii.    Comunic are naturala fara efort Comunicare fara intreruperi oriunde v-ati afla – chiar si in cele mai zgomotoase medii.    Design atemporal si calitate Sennheiser Sunetul tau cu stil.   

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.