Cum să cumpărați căști?

Cei mai mulți dintre noi folosim zilnic accesorii pentru dispozitivele noastre. Atunci când călătorim, ascultăm muzică sau vizionăm videoclipuri pe tablete, laptopuri sau telefoane. Căștile sunt mai mult decât simple accesorii - au devenit practic o parte integrantă a divertismentului nostru. Dacă ați cheltuit ani de zile pe căști ieftine pe care le puteți cumpăra din orice magazin, ar trebui să vă gândiți să investiți într-un produs de calitate pe termen lung. În zilele noastre, există o mulțime de opțiuni, de la modele mici in-ear la modele full-ear care sună captivant și cu efect de imersiune. Bluetooth a devenit cea mai populară tehnologie de conectivitate, dar și omologii săi cu fir merită luați în considerare.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi căștile și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau portabilității?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale căștilor care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de căști doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă căștile. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Căști și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Atunci când alegem cele mai bune căști pentru noi, trebuie să luăm în considerare mulți factori personali - calitatea clară a sunetului este importantă pentru majoritatea oamenilor, dar bugetul, confortul și alte caracteristici contează, de asemenea.

Folosiți filtrele de produse de la Compari în timp ce navigați pentru a restrânge gama vastă de produse până la alegerea dumneavoastră ideală. Puteți chiar să vă sortați ofertele în funcție de producător, design, cu sau fără fir, dimensiune și, bineînțeles, preț, pentru a numi doar câteva dintre acestea.


Cele mai importante aspecte

Preț
Dimensiune
Semnal mono sau stereo?
Tip

Alți parametri importanți

Interfață
Răspunsul în frecvență

Lucruri intersante despre care trebuie să știți

Alegeți un design în funcție de modul de utilizare

Modelele full-ear sunt excelente pentru uz casnic, dar pot cauza un mic disconfort în timpul călătoriilor. Modelele mai mici, mai portabile, sacrifică un minim de calitate a sunetului pentru o utilizare zilnică mult mai ușoară. Atunci când doriți un mediu liniștit și doriți să lucrați în liniște acasă sau chiar într-un parc sau într-o cafenea, luați în considerare modelele cu tehnologie activă de anulare a zgomotului.

Pentru cel mai bun sunet aveți nevoie de fire

Dispozitivele wireless sunt extrem de populare și unele dintre ele au un sunet excelent, dar niciuna nu poate întrece claritatea sunetului pe care o oferă dispozitivele cu fir. Suprafața de conectare a firelor este de obicei în format jack. Pentru utilizarea zilnică, se folosește mufa jack mai mică de 3,5 mm, iar pentru studio și scenă se folosește versiunea mai mare de 6,35 mm. Versiunile de 4,4 mm și 2,5 mm nu sunt la fel de utilizate. Există o gamă foarte largă de aplicații pentru această mufă, cu două sau trei inele pentru căști. Cele cu trei inele sunt dotate și cu un microfon.

Să fiți precaut

La fel ca difuzoarele, căștile pot accentua (sau distorsiona) diferite părți ale spectrului audio și este posibil să le preferați pe unele în detrimentul altora. Dacă aveți posibilitatea, încercați dispozitivul înainte de a-l cumpăra, iar dacă îl cumpărați online, citiți în prealabil politica de retur, astfel încât să-l puteți schimba cu un alt model dacă nu vă place.

Dacă folosiți căștile în timp ce conduceți, nu este recomandat să vă acoperiți ambele urechi din motive de siguranță.

Volumul și presiunea sonoră excesive pot cauza pierderea auzului pe termen lung.

Înainte de a achiziționa produsul ales, verificați dacă este compatibil cu dispozitivele cu care intenționați să îl utilizați. Înainte de conectare, urmați pașii din ghidul de utilizare al producătorului care a însoțit produsul pentru a evita orice obstacol în timpul asocierii dispozitivelor.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de căști care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cele mai ideale căști pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce căști sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!