ETA 2150 Crustum II Masina de paine

ETA 2150 Crustum II Masina de paine

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ETA: ETA Masina de paine

Finlux FBM-1480 Masina de paine 484,90 RON Finlux FBM-1480 Tefal PF2101 Pain Doré (PF210138) Masina de paine de la 359,99 RON Tefal PF2101 Pain Doré (PF210138) Studio Casa SC1822 Old Bakery Masina de paine de la 389,99 RON Studio Casa SC1822 Old Bakery Gorenje BM1210 Masina de paine de la 399,99 RON Gorenje BM1210

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Capacitate 1.5 kg
Numar vase de coacere 1
Numar paleti de framantare 2
Putere 850 W
Numar programe  12
Display Da

Functii

Functie pastrare caldura da
Functie coacere rapida Da
Functie prelucrare fructe  Da
Program fara gluten  Da
Pornire intarziata Da
Atentionare sonora Da

Dimensiuni

Latime 29 cm
Inaltime 42 cm
Adancime 31.5 cm
Greutate 5.8 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

3 ANI GARANȚIE PE MOTOR! Pregătiți acasă produse de patiserie proaspete, iaurt de casă sau gem . Începeți ziua cu produse de patiserie proaspăt coapte și preparați gem și iaurt de casă pentru familia dvs. ori de câte ori doriți. Cu mașina de făcut pâine de casă ETA Crustum II, este o briză. . Pâine așa cum o doriți Mașina de făcut pâine ETA Crustum II are 12 programe prestabilite, care se ocupă de frământare, de creștere, de coacere și de încălzire în timp ce dumneavoastră vă ocupați de toate celelalte. Mașina de făcut pâine amestecă și frământă automat aluatul până la consistența necesară, apoi încălzește cuptorul la temperatura optimă în timpul fazei finale de frământare pentru a asigura creșterea aluatului. Astfel, este ușor să faci acasă pâinea care ți se potrivește - fie că este clasică, fără gluten, dulce sau integrală - cu un efort minim. Sunteți în control Puteți alege dimensiunea pâinii și gradul de coacere după cum doriți și puteți verifica în orice moment starea actuală de coacere prin capacul de sticlă. Un semnal acustic vă anunță când puteți adăuga ingrediente suplimentare, cum ar fi semințe, în pâine. Procesul de coacere este vizibil în mod clar pe ecran. Cu funcția de pornire întârziată, puteți programa pâinea să se coacă până la 15 ore mai târziu, astfel încât pâinea proaspătă să fie gata la timp pentru micul dejun. Mașina de făcut pâine poate menține pâinea caldă timp de până la 60 de minute, cu o funcție de încălzire automată. Nu trebuie să vă faceți griji în cazul unei pene de curent, aparatul de făcut pâine va păstra setările în memorie timp de până la 10 minute. Tigaia de copt are un strat antiaderent care este ușor de curățat. Accesoriile includ tava de copt, 2 cârlige de frământat, ceașcă de măsurare, lingură de măsurare și cârlig. . ETA oferă o garanție extinsă de 3 ani pentru acest produs pe motorul său. Puteți să vă înregistrați garanția extinsă AICI. . Caracteristici: - Pregătire complet automată (frământare, creștere, coacere, încălzire) . - Putere de intrare: 850 W - 2 cârlige de frământat - Greutatea maximă a pâinii 1,5 kg . - Capac cu fereastră transparentă - Facilități de preparare a pâinii fără gluten . - 3 dimensiuni de pâine (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg) . - Tavă de copt cu suprafață antiaderentă . - 12 programe prestabilite, program pentru fabricarea iaurtului, program pentru fabricarea gemului, program pentru fabricarea pastelor, program personalizat . - Comutator cu temporizator de 15 ore - Alegerea culorii crustei de pâine (3 niveluri reglabile) - Afișajul LCD indică procesul de preparare . - Semnal acustic pentru adăugarea de ingrediente suplimentare . - Memorie în caz de pană de curent . - Accesorii.


Denumiri similare la Masina de paine ETA 2150 Crustum II: 2150CrustumII


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.