1812 Productions SLG Remix (PC) Jocuri PC

Ofertele pentru produsul

 

1812 Productions Joc SLG Remix cod de activare Steam

23,07 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
xupe.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 23,07 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse 1812 Productions: 1812 Productions Jocuri PC

THQ Broken Sword 4 The Angel of Death (PC) Jocuri PC de la 17,07 RON THQ Broken Sword 4 The Angel of Death (PC) THQ Broken Sword 3 The Sleeping Dragon (PC) Jocuri PC de la 16,99 RON THQ Broken Sword 3 The Sleeping Dragon (PC) LucasArts The Curse of Monkey Island (PC) Jocuri PC 19,95 RON LucasArts The Curse of Monkey Island (PC) City Interactive Art of Murder FBI Confidential (PC) Jocuri PC de la 17,87 RON City Interactive Art of Murder FBI Confidential (PC)
Descrierea produsului
Categorie joc Aventura

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

SLG Remix este o versiune alternativă pentru PC a noului joc de aventură/roman vizual de groază pe 16 biți Mega Drive Sacred Line Genesis. 1812 Productions prezintă noua versiune a jocului creată pentru generația evoluată de jucători Steam. Dotat cu cea mai dorită caracteristică pe care fiecare jucător modern de PC vrea să o experimenteze în forma sa cea mai primară - creația de cărți de schimb. Te joci ca Ellen, un detectiv privat care trăiește în Europa de Est. În ultimul timp, afacerea ei nu merge bine, ceea ce o duce la decizia de a închide biroul. Dar în ultima zi de muncă, o voce ciudat de familiară, dar anonimă, o sună prin telefon și îi cere să inspecteze un avanpost ascuns din pădure. Intrigata, Ellen pleacă în cazul pe care l-a putut găsi doar în cele mai grave coșmaruri... Caracteristici / diferențe ale versiunii de remix Noua versiune este în întregime cinetică și are doar finalul normal (toate opțiunile, bătăliile, finalurile proaste și finalul secret au fost eliminate) Motor complet diferit cu o interfață grafică complet diferită Sistem de salvare/încărcare cu sloturi multiple Grafică cu rezoluție mai mare: fotografii originale de 576p față de cele comprimate Genesis de 240p Coloana sonoră HQ: piese originale necomprimate și melodii noi care au fost eliminate din jocul original din cauza limitei de dimensiune a ROM Cartușele sunt pentru dinozauri! Creați insigne virtuale ca treaba nimănui și plătiți bani reali pentru imaginile . png pentru a le prezenta pe profilul dvs. și a face prietenii tăi Steam mândri de tine Recenziile cumpărătorilor despre versiunea originală a cartuşului: Recenzie video de Gunstar (SUA, GunstarHeroes777 Channel) Sega-16 Reader Roundtable Review de Joseph C. (SUA, Sega-16. com) Revizuirea aprofundată a Game Treasure Magazin de către Gordman [Deutsch] (Germania, gordmansgametreasure. com) Another Castle Review de Averagus (Australia, anothercastle. com) Pixel Madness Review [Deutsch] (Germania, pixel-madness. de)


Denumiri similare la Jocuri PC 1812 Productions SLG Remix (PC): SLG Remix PC, SLGRemixPC, SLG Remix ( PC)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.