Ofertele pentru produsul

 

Swissten suport de telefon pentru sport, negru-roz, dimensiune 6.0 (32903600)

42,81 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 42,81 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse SWISSTEN: SWISSTEN Husa telefon mobil

SWISSTEN 32903700 Husa telefon mobil 53,99 RON SWISSTEN 32903700 SWISSTEN 32903300 Husa telefon mobil 53,99 RON SWISSTEN 32903300 DEVIA Easy Universal Armband 4.7 case black (DVARM47EGOBK) Husa telefon mobil de la 30,99 RON DEVIA Easy Universal Armband 4.7 case black (DVARM47EGOBK) Spigen Velo A700 Sports Armband 6 (000EM21193) Husa telefon mobil de la 44,22 RON Spigen Velo A700 Sports Armband 6 (000EM21193)
Descrierea produsului
Tip Husa banderola

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această brățară swissten cu suport pentru telefon rezolvă toate problemele legate de depozitarea ochelarilor în timp ce faceți sport, deoarece puteți pune telefonul, cardul de credit, cheile, are o priză separată pentru cablurile căștilor și păstrează totul uscat datorită materialului său impermeabil și care respinge transpirația. materialele termice sunt recomandate în special pentru cei cărora le place să facă sport în aer liber, de exemplu pentru alergare, exerciții în aer liber. termosul poate fi folosit pentru a depozita telefoane de până la 6". materialul transparent vă permite, de asemenea, să manevrați telefonul fără să vă deranjați degetele, deoarece se potrivește perfect pe degete. design multifuncțional brățara dispune de un slot de depozitare a cheilor, 5 sloturi diferite de gestionare a cablurilor pentru cabluri de căști, indiferent unde sunt plasate pe telefon, și un slot de gestionare a cablurilor cu dimensiuni reglabile cu un tépadlock, astfel încât să nu vă distrageți atenția de lungimea mare a cablului atunci când alergați sau faceți sport. puteți, de asemenea, să introduceți cardul de credit, astfel încât să nu aveți nevoie de bani la dumneavoastră. blocabil puteți ajusta cu ușurință termopanele pentru a se potrivi brațului dvs. , datorită tétului puternic și fiabil al velcro-ului. există două deschideri pe cureaua de braț pentru a trage paiul, iar lungimea brațului depinde de lungimea brațului dumneavoastră pentru a decide prin care să trageți. termicele sunt recomandate pentru bicepși între 23 și 38 cm.   vizibil pe întuneric sau în întuneric termicele vă asigură, de asemenea, siguranța și vizibilitatea datorită inserțiilor fluorescente. vă recomandăm cu tărie să folosiți un reflector adecvat pentru a vă spori vizibilitatea în întuneric, de exemplu pe piept, deoarece acest lucru conferă termékului o suprafață suplimentară pentru siguranță. material hidrofobizant thermo este fabricat din material hidrofobizant și anti-transpirație, astfel încât, indiferent dacă vă udați sau transpirați, bunurile dvs. vor rămâne în siguranță și uscate. (compoziția materialului: lycra+pvc+abs) iar găurile din brățară ajută la menținerea pielii uscate.   prindere sigură datorită compoziției materialului, brățara nu alunecă pe braț, ci rămâne acolo unde o puneți în timpul sportului.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.