Cum să cumpărați husă telefon mobil?

În prezent, telefoanele mobile devin din ce în ce mai funcționale, dar și mai vulnerabile. Pentru a evita ecranele crăpate și suprafețele zgâriate, asigurați-vă că aveți protecția potrivită: o protecție pentru ecran și o husă potrivită.


Dia, Editor, Árukereső.hu

Timp de lectură: 5 minute

Tipuri de huse

Husă capac spate

Husele tip capac spate sunt huse clasice care protejează părțile laterale și spatele telefonului. Există diferite tipuri - unele urmăresc forma telefonului și împiedică pătrunderea murdăriei și a zgârieturilor, în timp ce altele au margini înalte și protejează parțial ecranul prin crearea unui mic spațiu între acesta și suprafața display-ului. Este disponibilă o gamă largă de culori și materiale, fiecare cu propriile caracteristici specifice.

Husele din silicon și cauciuc sunt ușor de aplicat și oferă o gamă largă de modele și culori. Deși carcasele transparente accentuează designul și culorile telefonului dvs., acestea se vor îngălbeni în cele din urmă.

Husele din lemn sunt elegante și atemporale. Acestea sunt adesea combinate cu alte materiale pentru a menține telefonul stabil și sigur pe poziție.

> Capac spate

Huse flip laterală

Husele laterale sau cu clapetă (huse flip) acoperă marginile și spatele telefonului, dar protejează și ecranul împotriva deteriorării - dar numai atunci când este închis, așa că este o idee bună să achiziționați o folie sau o folie de sticlă pentru acest tip de husă. Modelele de flip mai avansate și mai scumpe pot avea, de asemenea, o funcție care afișează notificări pe ecran, astfel încât să puteți vedea cine vă sună sau să primiți notificări privind mesajele primite.

> Husă flip laterală

Huse universale

Husele universale se potrivesc oricărui tip de telefon care se încadrează în dimensiunile husei - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la decupajele pentru butoane și conectori. Cu toate acestea, de cele mai multe ori va trebui să scoateți telefonul din husă pentru a-l folosi. De asemenea, puteți găsi huse speciale rezistente la apă, care vă permit să folosiți display-ul prin husă și pe care le puteți atârna de gât.

> Husă universală

Huse sport

Husele de sport au o curea specială care se fixează în jurul brațului, astfel încât telefonul să nu vă încurce atunci când vă mișcați, de exemplu, când alergați. Dar puteți alege, de asemenea, huse fixate pe talie, care sunt, de obicei, huse universale în care trebuie doar să acordați atenție dimensiunilor interne pentru a se potrivi telefonului dvs. și sunt disponibile și huse antișoc.

Funcții

Stand
Cele mai multe huse se pliază în lateral și pot fi folosite ca suport pentru a viziona videoclipuri sau pentru a găti după rețete online.

Încărcare
În zilele noastre devin din ce în ce mai populare husele de încărcare care, atunci când introduceți telefonul și apăsați un buton de pe husă , încep să încarce aparatul și acționează ca un power bank.

Spațiu de stocare
Multe huse flip oferă spațiu de depozitare suplimentar - buzunare pentru cărți de credit, abonamente sau liste de cumpărături.

Protejarea display-ului

Sticlă
Sticla călită face acum automat parte din dotarea telefonului. Este mai ușor și mai precis de aplicat decât foliile de protecție. De asemenea, protejează ecranul în cazul unei căderi - sticla poate suporta impactul, dar ecranul rămâne intact.

Folie
Folia de protecție împiedică zgârierea ecranului, dar nu poate preveni un impact major sau o cădere. În zilele noastre, se fabrică folii care să se potrivească exact tuturor telefoanelor, dar aveți grijă când aplicați folia pentru a evita bulele de aer neplăcute și praful prins sub ea.

Atunci când alegeți o husă, asigurați-vă că este compatibilă cu telefonul dumneavoastră. Pentru ca husa să vă fie de folos, trebuie să aibă decupaje precise pentru conectorii și butoanele modelului dvs. de telefon.

Producători populari

Apple
Samsung
Xiaomi
Huawei
Adidas