Landmann 01766

Landmann 01766

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2024-04-10): 1942.92

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Landmann (Grillchef) este cel mai vechi producator de gratare din Germania. Fondatorii brandului de traditie au avut un instinct patrunzator si au adus acasa primul gratar din Canada in 1966. Viziunea lor privind o afacere de succes a dat roade.
Gratarul pe gaz Landmann Rexon Pure 4.1 (01766) are patru arzatoare de 3 kW si o aprindere piezoelectrica ce nu necesita baterii.
Este vorba despre un gratar ideal pentru trecerea de la gratarele pe carbuni la cele pe gaz si care va ofera un confort sporit, controlul temperaturii si viteza mult mai mare de preparare, in timp ce gustul este acelasi fara sa usuce carnea.
Grilele din fonta emailata ofera o suprafata generoasa de 65 x 40 cm, suficienta pentru a gati pentru familie si prieteni. Zona de gatit laterala suplimentara integrata, cu arzator de 3 kW, poate fi utilizata pentru a pregati o varietate de sosuri, supe, risotto-uri, bauturi calde si multe altele, deci sa inceapa picnicul!
Sucurile si grasimea sunt drenate direct in tava de scurgere, astfel incat grasimea nu intra in contact cu flacara si nu se pot acumula substante nocive.
Gratarul pe gaz Landmann Rexon Pure 3.1 (01766) este echipat cu sistemul PTS (Power Thermal Spreading) de la Landmann, care asigura in permanenta o distributie optima a caldurii pe tot parcursul gatirii. Sistemul asigura rumenirea uniforma a carnii, pestelui sau legumelor.
Capacul are un termometru integrat care va permite sa controlati temperatura din interiorul gratarului. Pentru o mobilitate usoara, sunt disponibile 4 roti de transport.

Specificatii:

Sistem PTS, afisare a temperaturii pe capac, apindere piezoelectrica;
Sistem de transport cu 4 roti blocabile;
Echipat cu manere din otel inoxidabil, tava de scurgere detasabila, capace emailate ale arzatoarelor;
Usor de manipulat;
Preparare rapida a alimentelor;
4 arzatoare din otel inoxidabil complet reglabile (3 kW fiecare);
Consum total gaz 1.014 g/h;
Termometru in capac;
Protectie la vant;
Zona de ardere emailate pentru o curatare usoara;
Tava de scurgere a grasimii;
Pereti dubli;
Arzatoare din otel inoxidabil;
Suprafata gratarului: 65 x 40 cm;
Dimensiuni 135 x 53 x 120 cm;
Greutate: 37 kg;
Culoare: Negru.


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.