George Foreman 25040-56

Ofertele pentru produsul

 

George Foreman Grătarul electric George Foreman 25040-56

344,50 RON
In stoc
spre magazin »
mallbg.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 344,50 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse George Foreman: George Foreman Gratar de bucatarie

Bosch TFB3302V Gratar de bucatarie de la 399,00 RON Bosch TFB3302V Ariete 760 La Grigliata Gratar de bucatarie 0,00 RON Ariete 760 La Grigliata Tefal GC205012 Minute Grill Gratar de bucatarie de la 249,00 RON Tefal GC205012 Minute Grill Princess 102209 Gratar de bucatarie 279,99 RON Princess 102209
Descrierea produsului
Putere 1650 W

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Gratar electric George Foreman Family Steel 25040-56, 1650 W, Carcasa superioara din otel, Gatire inclinata/plata, Tava scurgere grasime, Rosu



Fie ca este vorba de un sandvis prajit pentru micul dejun, de un pranz mai sanatos sau de o cina in familie, gratarul George Foreman se va ocupa de tot. Fiind acolo pentru orice ocazie, el va fi asistentul ideal in bucatarie. Avand o carcasa indrazneata rosie facuta din otel inoxidabil rezistent, George Foreman va reprezenta o declaratie de stil in bucataria ta, dar si un ajutor de nadejde. El este pregatit atat pentru acele zile in care vrei sa mananci sanatos, cat si pentru acele zile in care vrei sa iti rasfeti toate poftele carnivore. Insa, unul dintre cele mai importante lucruri este ca indeparteaza cu pana la 42% din grasimea* alimentelor pe care le prepari, astfel te poti bucura de adevarata lor savoare, insa fara sentimentul de vinovatie. Asa ca te poti bucura de mancarea ta favorita, intr-un mod mai sanatos.
Carcasa superioara din otel inoxidabil slefuit

Combinand rosul aprins cu otelul inoxidabil si negrul elegant, gratarele George Foreman nu au aratat niciodata mai bine. Noul design contemporan arata asa de bine incat vei dori sa prepari cat mai multe mese cu ajutorul lui. In plus, acesta va avea un loc de seama pe blatul bucatariei tale, fiind intotdeauna pregatit de treaba.
Design imbunatatit al tavii de scurgere, picior ajustabil si spatiu pentru infasurarea cablului ce ofera o depozitare verticala facila

George Foreman e intr-o cautare continua de imbunatatire, iar din acest motiv acest gratar vina impreuna cu un picior ajustabil ce ofera o gatire in unghi. Aceasta caracteristica permite grasimii in exces si sucurilor sa se scurga din mancare intr-o tava noua de scurgere cu prindere, ce ofera un gatit mai eficient si mai ordonat. In plus, acesta are un cablu ce se infasoara fara efort in jurul lui, fiind foarte usor de depozitat. Placi anti-aderente usor de curatat.

George Foreman stie ca, dupa ce ai servit un ospat de mancaruri delicioase, ultimul lucru pe care il doresti este sa speli dupa tine - chiar intelege asta. De aceea George Foreman are placi anti-aderente, usor de curatat, care poti fi sterse cu usurinta intre utilizari - ca tu sa petreci mai putin timp facand curat si mai mult timp bucurandu-te de mancarea preferata.
 


Denumiri similare la Gratar de bucatarie George Foreman 25040-56: 25040 56, 2504056


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.