Char-Broil 140252

Char-Broil 140252

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2024-04-24): 1402.92

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Inovatia se intalneste cu traditia: Experiente moderne de gratar cu Charcoal M si 2Go
Vreti sa folositi carbuni data viitoare cand faceti un gratar? Charcoal M reprezinta gratarul modern cu carbune. Ambele gratare au caracteristici inteligente, cum ar fi gratarul reglabil pentru carbuni si o tava pentru cenusa usor accesibila, pentru o curatare usoara. Asezati carnea pe raftul laterala si verificati temperatura cu ajutorul termometrului de pe capac. Folosind versatilul model de gratar Charcoal 2Go (disponibil separat), puteti transforma gratarul cu carbuni M intr-o afumatoare offset (offset smoker). Asa veti ajunge in tendinte in ceea ce priveste folosirea gratarului cu carbuni!

Trei grile de gatit din fonta foarte rezistente
Gratarul cu carbuni Charcoal M de la Char-Broil are o suprafata de gatit rezistenta de 2747 cmp, suficienta pentru a gazdui preparate pentru 6 pana la 8 persoane. Are 3 grile din fonta, care inmagazineaza caldura pentru o mai buna transmitere. Acest lucru asigura o gatire uniforma cu un aspect frumos. Zona principala de gatit este completata de o a doua grila suprainaltata din otel inoxidabil, foarte practica pentru a mentine la cald mancarea deja gatita sau pur si simplu pentru a o tine departe de plita cu incandescenta. Temperatura este usor de urmarit datorita termometrului cu ac incorporat direct in capacul aparatului.
Control personalizat al caldurii
Gratarul Charcoal M de la Char-Broil este echipat cu o tava pentru carbuni reglabila pe inaltime. Umpluta cu carbuni, puteti regla inaltimea tavii pentru a obtine mai multa sau mai putina caldura, in functie de rezultatul dorit la gatit. Mai mult, nu este nevoie sa scoateti grilele, deoarece tava este prevazuta cu 2 manere pentru reglare in timp ce gatiti!
Charcoal Char-Broil: o structura practica, foarte mobila
Gratarul Char-Broil Charcoal Medium are o structura frumoasa si robusta din otel negru. Aceasta este sansa dvs. de a iesi in evidenta cu designul sau dreptunghiular original, spre deosebire de gratarul clasic cu carbuni. Intregul gratar este conceput pentru a va face viata mai usoara in timpul gatitului. Acesta incepe cu: un maner izolat al capacului pentru o manevrare sigura si rezistenta la arsuri; un sertar de eliminare a cenusii pentru o curatare rapida si usoara; un raft lateral nedepliabil cu carlige pentru agatarea ustensilelor; 2 roti mari pentru o deplasare usoara si 2 picioare pentru stabilitate; un cos pentru condimente in partea din fata a gratarului; un raft inferior practic de depozitare pentru accesorii de gatit si de curatare sau chiar pentru sacul de carbuni; un desfacator de sticle pentru a servi bauturile preferate in timp ce gatiti!
De la gratar cu carbuni la afumatoare
Transformati gratarul dumneavoastra Charcoal Medium Char-Broil intr-un afumator cu carbuni cu ajutorul micului gratar Charcoal 2GO. Propus initial ca o solutie de gratar cu carbuni usor de transportat, Charcoal 2GO devine camera de combustie a gratarului dvs. Medium Char-Broil. Atasat la partea sa dreapta, acesta devine o vatra in care carbunele se transforma in jar si asigura caldura necesara pentru o afumare la cald reusita. Tot ce trebuie sa faceti este sa il instalati pe gratarul original si nu uitati sa deschideti trapa de ventilatie pentru a lasa caldura si fumul sa circule. Nu uitati sa deschideti gurile de aerisire ale cosului de fum si ale focarului pentru o gatire lenta. Gratarul dvs. Charcoal Medium Char-Broil va arata ca o afumatoare in miniatura.
Echipari:
1. GRILA REGLABILA PE INALTIME
Grila gratarului pe carbuni reglabila in inaltime va permite sa reglati temperatura. Prin reglarea grilei gratarului pe carbune, puteti personaliza distanta dintre carbunii incandescenti si grila gratarului si astfel sa creati diferite etape de gatit si felurite arome.
2. RAFT LATERAL PRACTIC PENTRU SPATIU SUPLIMENTAR
Un raft lateral cu agatatoare pentru a gati direct la gratar si un raft inferior practic va ofera spatiu suplimentar de lucru si depozitare. Charcoal M are, de asemenea, un raft pentru condimente in partea din fata a gratarului, iar Charcoal L are un in schimb o masa suplimentara usor accesibila.
3. DIMENSIUNI DE DEPOZITARE
Cu ajutorul termometrului inteligent, puteti verifica cu usurinta temperatura interna a gratarului cu carbuni fara a fi nevoie sa deschideti gratarul, oferindu-va unele dintre cele mai bune alimente preparate vreodata la gratar.
4. TAVA DE COLECTARE A CENUSII CARE FACILITEAZA CURATAREA
O tava colectoare de cenusa usor accesibila cu maner faciliteaza curatarea si intretinerea gratarului cu carbuni.
Dimensiuni:

Lungime: 94 cm
Latime: 69 cm
Inaltime: 131 cm
Inaltime de lucru: 86 cm
Greutate: 31 Kg.
Suprafata de gatit: 53 x 49,5 cm
Capacitate de gatire: 6 pana la 8 persoane


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.