Ofertele pentru produsul

 

Eta Prăjitor cu aer cald ETA 4172 Vital Fry 5.2L - negru (417290010)

683,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 683,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ETA: ETA Friteuza, Airfryer

Princess 182080 Friteuza, Airfryer de la 628,99 RON Princess 182080 TESLA AirCook Q50 XL (950117) Friteuza, Airfryer de la 499,00 RON TESLA AirCook Q50 XL (950117) Tefal FW201815 Friteuza, Airfryer de la 1 026,99 RON Tefal FW201815 COSORI Dual Blaze (CAF-P583S-AEUR) Friteuza, Airfryer de la 800,80 RON COSORI Dual Blaze (CAF-P583S-AEUR)
Descrierea produsului
Putere 1800 W
Volum 6.2 l
Cu aer cald Da
Vas detasabil  Da
Termostat Da
Fereastra de vizualizare Nu
Cronometru Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Prin circulația aerului cald la o temperatură reglabilă (80-200°c), eta vitaly fry facilitează prepararea unor bunătăți mai sănătoase și crocante, cu sau fără adaos minim de grăsimi.
.
cu cuptorul cu convecție eta vital fry, puteți pregăti nu numai cartofi prăjiți, ci și fripturi și pește, toate cu un minim de grăsime. cu toate acestea, cuptorul este, de asemenea, perfect pentru încălzirea mâncărurilor sau pentru prepararea deserturilor dulci și a brioșelor.
.
. datorită coșului antiaderent de 5,2 litri al cuptorului, puteți pregăti mese pentru întreaga familie. iar cu prăjirea cu aer cald, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mirosul caracteristic care însoțește prăjirea clasică. grăsimea topită se colectează direct într-o tavă de scurgere mare, ceea ce face și curățarea mai ușoară.
.
7 programe prestabilite (temperatură și timp de gătire) sunt disponibile pentru o utilizare mai ușoară și mai rapidă. pe ecranul tactil puteți seta totul în funcție de nevoile dumneavoastră, fie că pregătiți cartofi la cuptor sau o prăjitură dulce pentru desert. afișajul led clar vă oferă o imagine de ansamblu a tot ceea ce se întâmplă în interior.
.
. pentru a ne asigura că prepararea mâncării dvs. preferate este complet sigură, am avut grijă de mai multe. un mâner izolat termic protejează împotriva arsurilor, iar un blocaj de protecție

împiedică pornirea cuptorului dacă nu este totul la locul lui. picioarele antiderapante mențin cuptorul ferm pe blat, astfel încât să nu se poată mișca în timpul gătitului sau al manipulării. cronometrul practic, care poate fi setat pentru până la 60 de minute, vă avertizează când timpul de gătire a expirat, astfel încât să vă puteți bucura de un prânz sau o cină sănătoasă.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.