AMS radio dirijat masă ceas AMS 5149

670,83 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
silvertime.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 670,83 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse AMS: AMS Ceas

Hermle 21092 Ceas de la 2 450,00 RON Hermle 21092 Chronotech CT7896L-49M Ceas 174,99 RON Chronotech CT7896L-49M Giorgio Armani Emporio Armani AR1404 Ceas 1 355,00 RON Giorgio Armani Emporio Armani AR1404 Marc Ecko E09502M Ceas 334,00 RON Marc Ecko E09502M
Descrierea produsului
Tip ceas de mana Ceas unisex
Tip afisaj Analog

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Timpul curge ca apa ... nu-i lasa sa curga necontrolat si sa-l pastreze sub control! Aveți posibilitatea să conta pe ceasuri de design AMS acasă și în birou. Combinația de metal, furnir de nuc și lemn lăcuit va inspira nu numai iubitorii de design. Ceasul modern cu un cadran clar, numerele arabe și mâinile negre distincte revitalizează multe cutii goale. Mișcarea de cuarț controlată de radio asigură întotdeauna timp precis.
AMS - Ceasurile AMS sunt create prin combinarea calității și eleganței germane precise. Pentru producția lor, materialele de înaltă calitate și mișcările de marcă fiabile au fost folosite în pădurea neagră din Germania de peste 100 de ani. Datorită acestui lucru, ceasuri interesante și de design interesante apar nu numai pentru casYours.

ceas de masă controlat cu radio
Ora arată numerele arabe
quartzový strojk
din sticlă minerală cu accesorii cromate
culoarea argintii
dimensiune 18 x 16 x 6 cm

SFAT: nu sunteți sigur de alegerea ceasului de perete potrivit pentru casa, biroul sau cei dragi? În articolul nostru, am pregătit câteva sfaturi despre cum să alegeți un ceas .

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.