Cum să cumpărați ceas?

Fie că sunteți în căutarea unui ceas care să se adapteze la ultima modă, fie că vă doriți un ceas care să vă fie partener de încredere timp de zeci de ani, alegerea nu este deloc ușoară. Ceasurile pentru femei sunt disponibile într-o gamă largă de modele și stiluri, dar nici bărbații nu trebuie să își facă griji - pot alege dintr-o gamă largă de piese moderne, de designer sau antice. Alegeți un ceas rezistent la apă dacă faceți mult sport sau dacă vă place să petreceți timp la plajă, la piscine și bazine de înot, dar puteți opta și pentru un ceas auriu elegant, care va pune în valoare orice look. Cum să alegeți dintre numeroasele produse și stiluri? Ghidul nostru vă permite să parcurgeți cu ușurință gama și să vă faceți o idee detaliată despre ceea ce vă doriți de la noua dvs. piesă și despre ceea ce vă puteți aștepta în schimb.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un ceas de mână și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, producătorului sau tipului?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de ceas doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un ceas. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Ceas și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Gândiți-vă la ce caracteristici doriți să aibă ceasul dvs. și ce aspect vă place, fie că este ceva ce ați văzut la alții sau modelul pe care vi l-ați dorit întotdeauna.
Există modele mai elegante, mai subțiri, care arată grozav cu ținute mai elegante, dar puteți oricând să puneți în valoare un set casual. Piesele mai robuste, dar mai pline de funcții, de obicei digitale, au o mulțime de funcții suplimentare, astfel încât veți putea folosi multe dintre ele pentru mai mult decât pentru a vă arăta ora.
Aruncați o privire la piesele noastre unisex dacă vă este greu să vă decideți sau folosiți filtrele noastre pentru a găsi cel mai bun ceas pentru dumneavoastră.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Utilizare

Alți parametri importanți

Mecanism de ceas
Design
Material și durabilitate
Funcții
Alți parametri

Lucruri intersante despre care trebuie să știți

Alarma - Nu veți mai întârzia niciodată, datorită setărilor de alarmă.
Iluminarea de fundal - Tehnologia utilizată este împărțită în electrică, care utilizează energia ceasului, și luminescentă, care utilizează principiul iluminării unui strat special.
Afișaj pentru pedometru, cronometru, arderea caloriilor și distanța parcursă, cei cărora le place să își monitorizeze activitatea zilnică chiar și în timpul activităților zilnice obișnuite vor aprecia acest aparat.
V-ați ales deja ceasul și acum este bine să știți ce doriți să purtați cu acesta. Vei avea nevoie de ceva în care să depozitezi piesa ta preferată atunci când nu o porți. În acest scop, alegeți dintr-o selecție de cutii de ceasuri sau rafturi. Dacă doriți să schimbați aspectul ceasului dumneavoastră sau dacă mecanismul este deteriorat, o curea de schimb este binevenită.

Pentru funcții mai avansate, puteți alege un smartwatch sau o brățară fitness.
Pentru toate materialele, ceasul trebuie să facă o impresie bună și robustă la prima vedere. Nimic nu ar trebui să facă clic, să zornăie sau să aibă margini sau colțuri ascuțite, aspre.

Să fiți precaut

Gândiți-vă bine la criteriile pe care vreți să le folosiți pentru a vă alege ceasul. Alegeți un ceas care să se potrivească cu stilul dvs. de viață și propriul stil, fie că sunteți în căutarea unui ceas pentru sport, înot sau deplasare, fie că sunteți în căutarea aspectului și a senzației sau a funcției.

După ce ați găsit modelul perfect, care nu numai că arată bine, dar corespunde și așteptărilor dumneavoastră, nu vă rămâne decât să vă bucurați de noul ceas, care poate fi purtat chiar și ca bijuterie.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de ceasuri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal ceas pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce ceas este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!