Savurați o ceașcă de cafea solubilă decofeinizată Peru BIO. Va încânta cu un gust corpolent, cu accente de ciocolată și fructe. Trebuie doar să turnați apă caldă, să amestecați și să...
A aromatiza cafeaua boabe știe numai maestrul cafegiu. Al nostru a reușit asta minunat în cazul delicatesei Puno. Arabica cu aromă de coacăze și vișine este incredibil de răcoritoare,...
Măcinați cafeaua până la granulația adecvată modului ales de preparare a cafelei. Utilizați cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aprox. 7 g) de cafea măcinată pentru 1 ceașcă. Preparați cafeaua...
Neted, dulce, cu gust de alune. Și note de portocale. Microlotul brazilian din ferma tradițională de familie a lui Nelson Rivellini este o garanție a experiențelor gustative minunate...
Vanilia este poate cel mai răspândit condiment din lume. Europenii o iubesc din secolul al XVI-lea, dar vechii azteci și tolteci cunoșteau vanilia cu mult înainte. Vanilia franțuzească...
Primul lucru interesant: procesarea acestei cafele de înaltă calitate a fost coordonată prin radio. Al doilea lucru interesant: boabele de cafea au fost supuse unei fermentații anaerobe...
Bucurați-vă de gustul căpșunilor senzuale! Oare există o combinație mai atractivă decât fructe proaspete aromate și frișcă? Da, am descoperit-o noi: fructe proaspete aromate, frișcă...
Cafeaua „honduras prăjită ușor din peisajul colinar cufundat în ceață, este o specialitate pentru care ar trebui să vă faceți neapărat timp. Pregătirea la filtru este unul dintre acele...
În Ecuador puteți admira arhitectura colonială, jungla sălbatică sau plajele lungi. Cafeaua acestei țări ecuatoriale este la fel de interesantă. Veți găsi la ea prospețimea fructelor...
Ce ar trebui să știți despre Guatemala? Că veți găsi acolo lacuri, vulcani, junglă, temple mayașe și plaje frumoase. Și că fermierii ei cultivă una dintre marile cafele din America...
Nu este nimic de adăugat la numele acestei cafele verzi. Super slim line cu aromă de vanilie este bună pentru patru motive: arde grăsimile ultra rapid, reduce pofta de mâncare, detoxifică...
Pregătiți-vă cafeaua și bucurați-vă de arome și gusturi. Ele poartă o urmă unică a plantației din care provin și a metodei de procesare. Se reflectă în ele proprietățile soiului însuși...
Fără cofeină nu înseamnă fără gust sau fără bucurie. Dimpotrivă! Cafeaua, care a fost decofeinizată printr-un proces elvețian special, este excelentă din toate punctele de vedere. Când...
O altă utilizare a cocosului: de data aceasta, nuca populară a oferit gust și aromă cafelei Robusta. Rezultatul? Faimos! Nu aveți cum să dați greș când adăugați un strop de aromă naturală...
Cicoare prăjită, spelta străveche și maca mitică. Această „cafea oferă nu numai un gust deosebit, dar și multe povești și o gamă largă de substanțe valoroase asociate. Cu excepția cofeinei,...
Când prăjim cafeaua ușor, o numim light roast. Când aducem cafea din Las Diosas, o numim delicatesă. Boabele care vin la noi tocmai de la o cooperativă din Nicaragua condusă de femei...
Cafeaua din Chiapas Mexic se cultivă la umbră. Cel mai adesea, sub bananieri sau sub coroanele pinurilor înalți. Astfel, nu numai că are timp pentru o maturizare mai lentă, dar arborii...
O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată...
Cafeaua de cicoare cu reishi și shatavari este un amestec unic care combină tradițiile europene și cunoștințele asiatice. Băutura obținută din ea are un gust dulce și ușor de nuci...
Frappe este atunci când ... Soarele strălucește și nu trebuie să faceți nimic. Vin oaspeții în vizită și imediat este veselie în casă. Sunteți la servici și totul merge bine. Pe scurt,...
Cafeaua boabe decofeinizată cu aromă Noapte în Paris oferă o experiență unică plină de romantism și eleganță. Această cafea combină aroma bogată a boabelor cu prăjire medie cu note...
Ce gust poate avea o cafea care are un jaguar în denumirea sa? Cu siguranță va fi intensă, exotică, puternică și puțin mistică. Nu vă vine să credeți? Încercați cafeaua Guatemala SHB...
Este sortată manual și de calitate BIO. Boabele din regiunea tradițională de cafea fac parte din fondul de aur al cafelei mondiale. Acestea se caracterizează printr-un gust curat, delicat...
Republica Dominicană nu înseamnă doar plaje albe, rom și trabucuri. Știați că este locul perfect pentru cultivarea cafelei de calitate excepțională? Boabele de cafea din regiunea Barahona...
Neted, dulce, cu gust de alune. Și note de portocale. Microlotul brazilian din ferma tradițională de familie a lui Nelson Rivellini este o garanție a experiențelor gustative minunate...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.