Cum să cumpărați un umidificator, purificator de aer?

Din nefericire, în lumea de astăzi, poluarea aerului a devenit parte din viața tuturor iar după o zi petrecută afară în smog mulți oameni consideră că aerul din casele lor oferă siguranță atunci când se întorc acasă. Cu toate acestea, nu este întotdeauna așa, deoarece, în funcție de locul în care locuiți, aerul din casă poate fi mai poluat decât cel de afară. Smogul de pe drumuri poate intra cu ușurință în casă atunci când este ventilat și poate fi adus și pe haine. Dar cu un purificator de aer potrivit, puteți menține o bună calitate a aerului în casa dumneavoastră.

În plus, menținerea și reglarea nivelului corect de umiditate în casă este importantă și pentru sănătatea dumneavoastră și nici nu v-ați gândi că ar putea afecta durata de viață a mobilierului. Iar atunci când începe sezonul de încălzire de iarnă, acesta poate fi deosebit de scăzut, ceea ce poate fi compensat printr-un umidificator adecvat.

Acest lucru înseamnă că un umidificator/purificator de aer în locuința dumneavoastră poate fi un ajutor util, atât pentru a combate aerul poluat, cât și pentru a vă ajuta să respirați aerul uscat în timpul sezonului de încălzire de iarnă sau pentru a obține aerul curat care este important pentru persoanele cu alergii sau sensibilitate la praf.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un umidificator sau purificator de aer și care sunt capacitățile fiecărui dispozitiv?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, a tipului de aparat sau a funcțiilor suplimentare?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea un purificator de aer pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de purificator de aer doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dispozitiv.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un purificator de aer.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Umidificator, purificator de aer și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Diferența dintre un purificator de aer și un umidificator

Un purificator de aer este utilizat pentru a curăța aerul, iar un umidificator pentru a umidifica aerul atunci când acesta este prea uscat în casă. De asemenea, acestea ajută la protejarea sănătății: de exemplu, dacă suferiți de astm sau de alergii și sunteți sensibil la praful și polenul din aer, ar trebui să vă cumpărați un purificator de aer. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a reduce concentrația de alergeni din aer, cum ar fi acarienii din praf, părul de animale de companie sau mucegaiul.

Un umidificator este, de asemenea, bun pentru diverse reacții alergice și boli, deoarece menține aerul suficient de umed pentru a preveni uscarea membranelor mucoase.

Există, de asemenea, dispozitive combinate care pot îndeplini atât funcția de umidificare, cât și pe cea de purificare a aerului. Așadar, dacă aveți nevoie de unul, merită să-l cumpărați. Poate fi benefic, de exemplu, dacă locuiește în gospodărie o persoană care suferă de alergii, dacă locuiți într-un mediu urban, eventual în apropierea unui drum aglomerat, și dacă aerul este deosebit de uscat în timpul sezonului de încălzire de iarnă.Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Performanță
Nivelul de zgomot

Alți parametri importanți

Dimensiune
Întreținere

Noutăți despre care trebuie să stiți

Filtrele sunt foarte importante în cazul umidificatoarelor și purificatoarelor de aer, deoarece asigură curățarea aerului. La fel ca în cazul multor dispozitive cu filtre (de exemplu, aparatele de aer condiționat, producătorii îmbunătățesc în mod constant și aceste dispozitive.

Există filtre de rășină pentru a reduce duritatea apei, care ajută, de asemenea, la curățarea aerului suflat în timpul umidificării. Dacă știți că apa din casă și din jurul casei dvs. este dură, ar trebui să alegeți un aparat cu un sistem de filtrare serios.

Sistemul de filtrare al purificatoarelor de aer de înaltă calitate poate îndepărta chiar și cele mai mici particule din aer și, datorită filtrelor antibacteriene, filtrează și virușii, bacteriile și polenul.

Să fiți precaut

De asemenea, este important să vă asigurați că umidificatorul este reglat corespunzător. Nici aerul excesiv de umed nu este benefic, deoarece poate provoca mucegăirea pe termen lung a pereților camerelor, ceea ce este dăunător pentru sănătate. Nivelurile de umiditate de peste 55% nu mai sunt recomandate iarna. În cazul umidificatoarelor cu ultrasunete, un higrostat este util pentru a controla nivelul de umiditate din casă. Atunci când aerul din încăpere atinge nivelul de umiditate dorit, dispozitivul se oprește imediat cu ajutorul higrostatului.

Întreținerea este importantă pentru toate umidificatoarele pentru a se asigura că acestea funcționează bine și în siguranță pentru o perioadă lungă de timp. Este recomandabil să folosiți întotdeauna apă proaspătă în umidificator, care trebuie schimbată la fiecare două zile. Toate unitățile trebuie curățate săptămânal, în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Apa trebuie să fie turnată și rezervorul trebuie clătit. În cazul depunerilor de calcar din apă, o simplă clătire cu oțet poate fi eficientă.

În funcție de încăperea în care folosiți umidificatorul sau purificatorul de aer și de momentul zilei, puteți seta nivelul maxim de zgomot al aparatului în mod corespunzător. În general, umidificatoarele mai scumpe produc mai puțin zgomot. Din punct de vedere al tipului, un umidificator cu ultrasunete poate fi considerat un dispozitiv deosebit de silențios.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de umidificatoare/purificatoare de aer care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.

Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal umidificator, purificator de aer pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Din punct de vedere al prețului, puteți alege chiar și pe cel mai ieftin
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce umidificator, purificator de aer este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!