Cum să cumpărați un aparat de aer condiționat?

Achiziționarea unui aparat de aer condiționat este o investiție costisitoare pe termen lung, dar, în majoritatea cazurilor, ne îmbunătățește calitatea vieții. Alegerea celui mai bun aparat pentru această sarcină vă poate economisi nu numai energie, ci și bani.

Cu un aparat de aer condiționat, puteți asigura o temperatură și un confort corespunzător în casă, la locul de muncă sau chiar în mașină, iar modelele mai noi pot asigura atât încălzire, cât și răcire. Un aparat de aer condiționat de bună calitate este, de asemenea, ușor de utilizat și curăță cu adevărat aerul în mod corespunzător cu ajutorul tehnologiilor de filtrare adecvate.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un aparat de aer condiționat și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când stabiliți prețul, designul sau tipul de filtre?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
 • Care sunt caracteristicile de siguranță ale unui aparat de aer condiționat care pot preveni pericolele?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a decide ce fel de aparat de aer condiționat doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să aflați și să colectați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale funcții pe care trebuie să le aibă un aparat de aer condiționat.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina de categorie Aparate de aer condiționat și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

În primul rând, decideți dacă opțiunea de încălzire este necesară pentru încăperea în care urmează să instalați aparatul de aer condiționat sau dacă este suficientă doar funcția de răcire. Dacă doriți să climatizați mai multe încăperi în același timp, poate fi potrivit un sistem cu mai multe unități interioare, dar cu o unitate exterioară comună.

Primul lucru la care se gândesc majoritatea clienților atunci când aud cuvântul aer condiționat este cel mai comun, așa-numitele aparate de aer condiționat split. Bineînțeles, există mult mai multe tipuri, astfel încât fiecare poate găsi soluția care i se potrivește cel mai bine, în funcție de tipul și dimensiunea camerei, de numărul de ocupanți, de sănătatea acestora sau dacă sunt pentru uz casnic sau industrial.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Putere
Eficiența energetică
Invertor, hiperinvertor
Agent de răcire
Nivelul de zgomot
Filtre

Alți parametri importanți

Funcții inteligente
Producător

Noutăți despre care trebuie să stiți

Există aparatele de aer condiționat cu modul (uscat) DRY, o caracteristică întâlnită la anumite tipuri de aparate de aer condiționat centrale. Scopul acestui mod este de a reduce umiditatea din încăpere.

Funcția de repornire automată permite unității să repornească cu setările anterioare în cazul unei pene de curent, o funcție care poate fi dezactivată pe unele unități.

Dispozitivele cu biofiltre conțin un filtru special care ajută la filtrarea particulelor microscopice, a altor contaminanții și a bacteriilor din sistem cu ajutorul unei enzime biologice unice.

Aparatele de aer condiționat economice cu modul ecologic ajută la funcționarea unității cu un consum redus de energie. Cel mai bine este să îl folosiți atunci când camera s-a răcit la temperatura potrivită și doriți să o mențineți acolo.

Să fiți precaut

Acordați atenție întreținerii aparatului de aer condiționat, în special curățarea regulată a filtrelor. Dacă filtrul este murdar sau înfundat, prin el va trece mai puțin aer, reducând eficiența aparatului de aer condiționat și curățenia aerului.

Verificați întotdeauna eficiența energetică a aparatului de aer condiționat înainte de a-l cumpăra. Dacă aveți mai mult de un aparat de aer condiționat în casă sau în birou, este o idee bună să le folosiți pe toate în același timp pentru a obține o eficiență maximă.
O problemă conexă este supraîncălzirea încăperii, care trebuie evitată deoarece aparatul de aer condiționat este lent în a răci camera la temperatura potrivită.

Puteți economisi energie adaptând aerul condiționat la stilul dumneavoastră de viață. Când plecați din casă, setați temperatura puțin mai mare pentru a menține nivelul de răcire, dar fără a consuma prea multă energie.

Acoperirea ferestrelor cu jaluzele sau instalarea de folii care reflectă căldura poate împiedica cea mai mare parte a căldurii care intră, astfel încât camera să nu se încălzească prea tare - dacă vă permiteți, ar trebui să folosiți aceste folii împreună cu aparatul de aer condiționat pentru a reduce costurile de funcționare.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți lista de aparate de aer condiționat care sunt potrivite pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți cel mai potrivit.

Merită apoi să vă uitați la produsele de pe imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste review-uri, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai potrivit aparat de aer condiționat pentru nevoile dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Puteți alege un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce aparat de cafea este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!