Cum să cumpărați un răcitor de vinuri?

Secretul unui vin bun constă, printre altele, în depozitarea acestuia. Dacă nu aveți propria pivniță de vinuri, un răcitor de vinuri este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Devine treptat un element comun în gospodăriile moderne, pe măsură ce numărul iubitorilor de vin crește, iar prețul este mai accesibil decât ați putea crede.


Dacă vă place vinul, probabil că v-ați gândit deja să cumpărați un răcitor de vinuri. Aceasta poate fi o decizie înțeleaptă, deoarece este o modalitate excelentă de a depozita toate tipurile de vin la temperatura potrivită pentru a asigura o îmbătrânire adecvată și un profil de aromă precis.


Pentru cei cărora le place să organizeze petreceri, un răcitor de vinuri face mai comodă depozitarea și servirea vinului. Fie că sunteți un colecționar pasionat de vinuri, fie că doriți doar să depozitați câteva sticle de vin în mod corespunzător, răcitoarele de vin pot fi soluția.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?

  • Cât costă astăzi un răcitor de vinuri și care sunt caracteristicile fiecărui model?

  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau capacității?

  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?

  • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui răcitor de vinuri care pot preveni orice amenințare?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de răcitor de vinuri doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un răcitor de vinuri.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Răcitor vinuri și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Înainte de a începe să vă ocupați de zgomotul, dimensiunea sau răcirea frigiderului, luați în considerare următoarele. Sunteți în căutarea unui răcitor de vin pentru uz casnic sau profesional? Preferați un model independent sau încorporat? Doriți să depozitați sticlele pe verticală sau pe orizontală? Îți pasă de design sau ai nevoie doar de funcționalitate? Răspunzând la aceste întrebări, veți afla ce tip de răcitor de vinuri căutați cu adevărat.

Cele mai importante aspecte

Preț
Utilizare casnică și în scop profesional
Independent sau încorporat
Materialul și calitatea fabricației
Design

Alți parametri importanți

Nivelul de zgomot
Clasa energetică
Clasa climatică
Dimensiuni
Greutate
Numărul de zone de răcire
Metoda de răcire
Capacitatea de încărcare a rafturilor interne

Noutăți despre care trebuie să stiți

Temperatura de depozitare a vinului în funcție de soi

Vinurile sunt împărțite în funcție de culoare și servire. Există o altă temperatură ideală la care aroma și gustul lor sunt cele mai pronunțate. Prin urmare, dacă aveți posibilitatea, alegeți un răcitor de vin cu mai multe zone. Mai jos veți găsi temperatura ideală la care trebuie păstrat fiecare tip de vin.

Tipul vinului Temperatură recomandată
Vinuri roșii grele 15-18 ° C
Vinuri roșii mai ușoare și tinere 12-15 ° C
Vinuri rosé 10-13 ° C
Vinuri albe seci 9-11 ° C
Vinuri albe dulci 8-12 ° C
Vinuri spumante și perlante 5-8 ° C

Să fiți precaut

Dacă sunteți interesat de versiunea încorporată, aceasta este mai simplă. Dar atunci când vă gândiți să cumpărați un aparat independent, pot apărea complicații. Nu uitați să evacuați căldura din spatele aparatului și este important să nu uitați să adăugați greutatea vinului la greutatea aparatului dacă doriți să îl așezați pe mobilă sau pe un piedestal. Desigur, nu ar trebui să existe nimic care să împiedice deschiderea ușii.

Răcitorul de vinuri propriu-zis trebuie depozitat în încăperi în care temperatura nu depășește 22°C și nu scade sub 10°C. Totuși, aceasta este o recomandare care nu poate fi urmată întotdeauna. Umiditatea din pivniță trebuie să fie de aproximativ 75%, pe lângă temperatura specifică. Dacă este mai mare, există riscul apariției mucegaiului, iar dacă umiditatea este scăzută, pluta se poate usca.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de răcitoare de vinuri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal răcitor de vinuri pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce răcitor de vinuri este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!