Cum să cumpărați un frigider?

La fel ca multe aparate de uz casnic, frigiderul este un aparat esențial, dacă nu chiar numărul unu, în viața de zi cu zi a unei gospodării, deoarece este folosit pentru a depozita alimentele în siguranță și în mod convenabil. Atât modelul, cât și aspectul aparatului sunt cruciale atunci când cumpărați un frigider nou, așa că trebuie să analizați cu atenție opțiunile înainte de a cumpăra.

Frigiderele au o durată de viață de până la 10-12 ani, așa că, dacă doriți să vă înlocuiți frigiderul existent de ceva timp, veți găsi o mulțime de opțiuni și caracteristici noi înainte de a-l alege pe cel potrivit pentru gospodăria dvs.

În prezent, producătorii efectuează teste serioase de temperatură pentru a se asigura că aparatele pot menține cea mai fiabilă și consistentă performanță posibilă de răcire și congelare și că alimentele depozitate în frigider își vor păstra prospețimea pentru o perioadă lungă de timp. Dacă frigiderul dumneavoastră se răcește în mod corespunzător și uniform, puteți economisi multă muncă suplimentară pe termen lung (cum ar fi înghețarea și dezghețarea frigiderului sau deteriorarea mai rapidă a alimentelor).

Datorită numeroaselor modele diferite, fiecare îl poate alege pe cel care i se potrivește cel mai bine, în funcție de stilul său de viață, de numărul de persoane din gospodărie sau de aspectul bucătăriei.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un frigider și care sunt caracteristicile fiecărui model?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului, modelului, sau dimensiunii frigiderului?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Care sunt caracteristicile de siguranță ale unui frigider care pot preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a decide ce fel de frigider doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să aflați și să colectați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.
În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale funcții pe care trebuie să le aibă un frigider.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina de categorie Frigidere și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Acest ghid de cumpărare vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a găsi frigiderul care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de viață, gusturilor, dimensiunii gospodăriei și bugetului.

Unul dintre primii pași pe care ar trebui să îi faceți înainte de a alege un nou frigider este să stabiliți dacă doriți un model încorporat sau independent, care va fi influențat în primul rând de dimensiunea și dispunerea bucătăriei dumneavoastră.

În ceea ce privește designul, populare în zilele noastre sunt, de exemplu, combinele frigorifice, frigiderele side-by-side, deoarece sunt practice și relativ înguste, dar mulți oameni aleg și frigiderele franțuzești, care au rafturi largi și chiar sertare. Bineînțeles, în ciuda numeroaselor opțiuni, designul tradițional rămâne popular.

Atât designul, cât și finisajele și alți parametri nu sunt importanți doar în ceea ce privește funcționalitatea, dar un frigider bine ales contribuie, de asemenea, la stilul și atmosfera bucătăriei. Un alt aspect de luat în considerare este capacitatea și nevoile de depozitare a alimentelor. Sertarele și rafturile nu sunt doar decorative, ci mai degrabă utilitare. De exemplu, noul frigider are un compartiment separat pentru mezeluri, brânzeturi, produse lactate, există un sertar pentru legume în partea de jos a frigiderului, care poate fi chiar închis ermetic? Aceste întrebări pot părea neimportante la început, dar vă recomandăm să vă gândiți la ele înainte de a lua o decizie finală.

Dacă aveți tendința de a păstra alimentele congelate pentru o perioadă lungă de timp, asigurați-vă că achiziționați un aparat care are un congelator mare. Dacă în cazul dvs. se întâmplă contrariul, atunci un frigider cu ușă franceză, cu accent pe secțiunea de congelare, poate fi alegerea potrivită. În cazul în care congelarea nu este preocuparea dvs. principală, veți găsi o gamă largă de modele fără congelator pe site-ul nostru.


Cele mai importante aspecte

Preț
Model
Tipul
Compartimentul frigorific
Dimensiuni
Clasa energetică

Alți parametri importanți

Numărul de rafturi din frigider
Numărul compartimentelor de congelare
Design
Alte caracteristici

Noutăți despre care trebuie să stiți

Caracteristicile suplimentare, cum ar fi dozatoarele de apă și gheață, pot face o mare diferență în viața de zi cu zi, dar producătorii adaugă, de asemenea, o serie de alte caracteristici la produsele lor pentru un confort sporit. În ceea ce privește funcțiile inteligente, merită menționate frigiderele cu o cameră internă pe care o puteți monitoriza și controla prin intermediul unei aplicații, cum ar fi reglarea de la distanță a temperaturii, obținerea unui semnal atunci când ușa frigiderului nu este închisă corespunzător sau verificarea cantității de alimente din frigider - ceea ce facilitează efectuarea cumpărăturilor în drum spre casă, chiar dacă ați uitat să verificați stocul de alimente de acasă.
Sfat: Frigiderele Bosch Home Connect oferă monitorizare și control de la distanță prin intermediul aplicației Home Connect și al camerei încorporate, dar vă oferă și sfaturi despre cum să depozitați anumite alimente. O funcționalitate similară este oferită de aplicația SmartThings de la Samsung.
Dacă vă doriți o cameră în frigider, indiferent de producător, pentru a vă bucura de beneficiile de mai sus, camera SmarterFridgeCam de la Amazon ar putea fi o alegere bună.

Există, de asemenea, frigidere cu diferiți senzori care ajută la menținerea umidității la nivelul potrivit pentru a preveni, de exemplu, înghețarea frigiderului, precum și purificatoare de aer care ajută la menținerea aerului proaspăt pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și deteriorarea rapidă a alimentelor. Frigiderele cu sertare etanșe permit ca alimentele să rămână proaspete mai mult timp, ceea ce este deosebit de important atunci când se depozitează fructe și legume, carne și mezeluri.

De asemenea, puteți economisi energie și timp cu aparatele care au o ușă încorporată, mai mică, pe care o puteți folosi fără să deschideți întreaga ușă, astfel încât să puteți accesa rapid câteva alimente sau băuturi simple din exterior fără a face vizibil întregul conținut al frigiderului.

Aparatele cu controlul temperaturii vă permit chiar să setați temperaturi diferite pentru sertarele individuale din frigider, astfel încât să puteți depozita alimentele care necesită o temperatură diferită, cum ar fi carnea și legumele, în condiții mai favorabile.

Să fiți precaut

Pentru un aparat electrocasnic de mari dimensiuni, cum ar fi un frigider, este important să se ia în considerare înălțimea, lățimea și adâncimea acestuia. Pentru cei care locuiesc într-o proprietate închiriată, de exemplu, o dimensiune mai mică și un design simplu pot fi luate în considerare, deoarece va fi mai ușor de mutat aparatul în caz de mutare, iar designul simplu îl va face mai puțin vulnerabil decât, de exemplu, un aparat cu un dozator de apă. Familiile numeroase cu bucătării mari pot alege un model mai mare, cu mai multe uși sau sertare, astfel încât să poată depozita și congela cantități mari de alimente.

De asemenea, trebuie să vă gândiți cu atenție la poziționarea frigiderului, deoarece o ventilație adecvată este importantă pentru aparatura electronică din spate, așa că asigurați-vă că există spațiu între frigider și perete.

Dacă alegeți un produs cu funcții suplimentare, cum ar fi un dozator de apă sau gheață, verificați conexiunile la instalația de apă înainte de a alege locația finală pentru noul frigider.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți lista de frigidere care sunt potrivite pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți cel mai potrivit.

Merită apoi să vă uitați la produsele de pe imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste review-uri, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai potrivit aparat frigorific pentru nevoile dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Puteți alege un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce aparat frigorific este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!