Cum să cumpărați o mașină de spălat vase?

Mașinile de spălat vase au devenit acum o caracteristică standard în tot mai multe gospodării, chiar dacă nu sunt primul aparat electrocasnic care este inclus în viața și bugetul consumatorilor.

Cu toate acestea, este o soluție foarte utilă de economisire a energiei și a apei în comparație cu spălarea manuală a vaselor și oferă un mare confort și economie de timp - în special pentru gospodăriile mari, familiile numeroase sau pentru cei care primesc adesea oaspeți în casele lor.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi o mașină de spălat vase și care sunt caracteristicile fiecărui model?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când stabiliți prețul, dimensiunea sau designul?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea o mașină de spălat vase pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de mașină de spălat vase doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul aparat.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă o mașină de spălat vase.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Mașini de spălat vase și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Producătorii specifică capacitatea mașinilor lor de spălat vase în funcție de numărul de tacâmuri care pot fi spălate, așa că, pentru a face alegerea corectă, este important să aveți o idee aproximativă despre câte vase nespălate veți produce într-o zi. La fel ca în cazul majorității aparatelor electrocasnice, atunci când cumpărați o mașină de spălat vase, vă recomandăm să vă gândiți și, poate, să petreceți câteva zile pentru a observa de ce aveți nevoie: câte și ce tip de vase nespălate se produc în casa dumneavoastră. Mulți oameni fac greșeala de a alege un aparat mai mic pentru a economisi bani. Cu toate acestea, pe termen lung, o mașină de spălat vase mai mică consumă mult mai multă energie și apă decât cele mari, care spală mai multe vase odată, și trebuie folosit mai rar. De asemenea, contează dacă utilizatorul se grăbește de obicei doar să pregătească o masă simplă sau dacă gătește în mod regulat acasă, mărind astfel cantitatea de vase nespălate.

Dacă vă gândiți să cumpărați o mașină de spălat vase, dimensiunea este un alt aspect important, la fel ca și găsirea celui mai bun loc pentru aceasta în casă și în bucătărie. Apoi, merită să vă decideți asupra unei sume aproximative pe care o puteți cheltui pentru achiziție - merită să vă abateți cu până la 10% dacă găsiți o caracteristică suplimentară într-un model mai scump pe care sigur o veți folosi. În continuare, verificați consumul de energie și eficiența energetică, deoarece și acest lucru este un aspect foarte important în zilele noastre.

Vedeți de ce funcții sau programe suplimentare ați putea avea nevoie. De exemplu, merită întotdeauna să alegeți un model în care puteți profita la maximum de spațiul interior. Prin urmare, vă recomandăm să vă definiți din timp nevoile și preferințele în ceea ce privește programele și caracteristicile. Ce fel de vase folosiți cel mai des, cât de des spălați, cât de important este pentru dumneavoastră să mențineți un consum redus și cât de repede trebuie să spălați vasele. De exemplu, credem că ar putea fi important să existe funcții automate, programe economice și intensive, precum și un program rapid și silențios.


Cele mai importante aspecte

Preț
Dimensiuni
Design
Capacitate
Programe

Alți parametri importanți

Spațiul interior
Consumul de energie și apă
Nivelul de zgomot
Design
Caracteristici suplimentare

Noutăți despre care trebuie să stiți

Noul control puternic al vitezei, fără perii, al motoarelor cu invertor oferă performanțe ridicate cu o funcționare semnificativ mai silențioasă, un consum mai mic de energie și o durată de viață mai lungă.

Datorită sistemului AirDry, ușa mașinii de spălat vase se deschide automat la sfârșitul ciclului de uscare, permițând uscarea completă a vaselor și aerisirea mașinii. Pe lângă faptul că economisește energie, această funcție asigură, de asemenea, uscarea fără picurare a vaselor.

Să fiți precaut

Când instalați noua mașină de spălat vase, aveți grijă când o conectați la alimentarea cu apă. În plus, sistemele Aquastop, AquaSafe, AquaControl, WaterStop reprezintă măsuri de siguranță importante în cazul deteriorării conductei de scurgere. O supapă de siguranță montată direct la racordul de apă va opri imediat apa în cazul în care conducta este deteriorată, prevenind astfel posibilele probleme cu apa. Acest sistem de protecție funcționează independent de sursa de alimentare.

Înainte de a spăla vasele, asigurați-vă că încărcați vasele în mașina de spălat vase astfel încât mișcarea brațului rotativ - în special vasele mai mari din partea inferioară - să nu fie obstrucționată, astfel încât să puteți preveni defectarea mașinii.

Curățați periodic atât aparatul, cât și filtrul, atât din punct de vedere igienic, cât și operațional.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de mașini de spălat vase care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai ideală mașină de spălat vase pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Din punct de vedere al prețului, puteți alege chiar și pe cel mai ieftin
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce mașină de spălat vase este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!