Cum să cumpărați cântar de bucătărie?

Un cântar de bucătărie este un instrument esențial pentru coacere. Rezultatul perfect depinde de proporția exactă a fiecărui ingredient. Adesea, câteva grame de diferență sunt suficiente pentru a irosi ore de muncă. Pentru a vă asigura că rezultatele dvs. sunt întotdeauna perfecte, cumpărați un cântar de bucătărie adaptat nevoilor dvs. pentru a vă face munca acasă mult mai ușoară și mai rapidă.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un cântar de bucătărie și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau tipului de măsurare?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui cântar de bucătărie care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de cântar de bucătărie doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un cântar de bucătărie. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Cântare de bucătărie și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Frecvența de utilizare
Tipul de măsurare
Funcționare
Design
Material

Alți parametri importanți

Sursa de alimentare
Dimensiuni și greutate
Greutatea maximă suportată
Precizia de măsurare
Volumul bolului
Unități de măsură

Noutăți despre care trebuie să știți

Funcția TARE - Dacă nu doriți să cântăriți fiecare ingredient separat pe cântar sau dacă nu doriți să faceți calcule complicate din cauza greutății bolului, această funcție poate fi utilă. Acesta măsoară bolul în sine și apoi arată automat greutatea reală a ingredientelor din bol.

Afișaj - afișajul numerelor este mult mai transparent decât, de exemplu, scara de pe un cântar mecanic, dar puteți, de asemenea, să schimbați unitățile sau să vedeți suma mai multor greutăți (dacă aparatul permite).

Calculator calorii - cântarele speciale vă pot indica și valoarea nutrițională a fiecărui ingredient în parte. Acest lucru facilitează planificarea, de exemplu, a unei diete sau a unei diete speciale.

Schimbarea unităților de măsură - cântarele mai inteligente pot funcționa și cu alte unități de măsură decât cele de bază, respectiv kilogramul și gramul. Alte opțiuni includ lire și uncii sau unități de volum, cum ar fi litri și mililitri.

Ajustarea și modificarea ingredientelor - din nou, aceasta este privilegiul aparatelor mai avansate care pot lucra cu materii prime specifice (făină, orez, zahăr etc.).

Măsurarea lichidelor - o funcție care poate converti greutatea lichidului în volum. Cu toate acestea, trebuie să știți că poate exista o ușoară abatere de la valoarea exactă.

Butoane controlate tactile - unele cântare nu mai au butoane clasice. În mod convenabil, acestea pot fi controlate cu ajutorul butoanelor tactile sau al unei interfețe similare cu ecranul tactil al unui telefon mobil. Un alt avantaj este curățarea ușoară.

Indicator de nivel scăzut - pentru a evita surprizele neplăcute în timpul pregătirii. Indicatorul semnalizează în timp util când bateria din cântar trebuie înlocuită.

Oprire automată - oprește automat cântarul după o anumită perioadă de inactivitate, economisind energia bateriei.

Rezistență la apă - ideală atunci când lucrați cu lichide sau când cântarul se află în apropierea chiuvetei.

Memorie - salvați-vă setările preferate și rechemați-le cu ușurință ori de câte ori aveți nevoie. Acest lucru accelerează prepararea mâncărurilor dvs. preferate.

Transfer de date - dacă sunteți un fan al tehnologiei moderne, alegeți un cântar care poate transfera date către telefonul mobil prin Bluetooth. Puteți utiliza apoi aplicația pentru a vedea valorile nutriționale, pentru a vă planifica dieta etc.

Resetare în timpul măsurării - puteți regla cântarul la zero după ce ați așezat tava de cântărire pe el, astfel încât să puteți măsura clar greutatea umpluturii și a oricăror ingrediente care ar fi putut fi adăugate ulterior.

Cântar încorporabil - acestea pot fi folosite pentru a adăuga la caracterul practic și la aspectul bucătăriei dvs. încorporate.

Să fiți precaut

Atunci când cumpărați un cântar, țineți cont de faptul că acesta trebuie să fie în primul rând stabil - picioarele nu trebuie să fie prea înalte și ar trebui să fie poziționate de preferință în colțurile cântarului. Durabilitatea este, de asemenea, foarte importantă. S-ar putea să scăpați ceva pe cântar, dar acesta poate fi expus și la influențe externe atunci când îl depozitați într-un sertar sau dulap printre alte aparate mici de bucătărie. Acestea se pot lovi cu ușurință una de alta în timpul depozitării, așa că ar fi bine să aibă o construcție stabilă. Nu uitați că cântarul va manipula și materiale prăfuite și umede care pot intra în butoane și alte părți și le pot deteriora ulterior.
Calitatea manoperei poate fi evaluată în funcție de cât de bine se potrivesc piesele între ele.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de cântare de bucătărie care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal cântar de bucătărie pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce cântar de bucătărie este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!