Swarovski EL Range 10x42 Binoclu

Swarovski EL Range 10x42 Binoclu

de la 12 400,00 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
Binoclul  EL Range  redefineşte echipamentul de vânătoare. Instrumentul combină optica de vârf extrem de clară cu funcţia de măsurare precisă. Cea mai ridicată transmisie, greutate scăzută şi cel mai larg câmp vizual din această clasă impune noi standarde ale opticii şi ale preciziei de măsurare.

MĂSURARE DE PRECIZIE

Pentru a măsura la distanţe lungi este important să menţineţi o mână stabilă. Priza legendară EL, greutatea redusă, perfect echilibrată şi forma unică garantează că binoclul El Range va sta perfect în mână şi va înfăţişa distanţa exactă până la obiectul dorit.  

TEHNOLOGIE INTUITIVĂ
 • butonul de măsurare poziţionat optim oferă rezultate de măsurare rapide
 • reticul de dimensiuni reduse pentru o măsurare precisă la distanţe mari
 • interval de măsurare 30- 1375 m
 • precizie de măsurare ± 1 m pe întregul interval de măsurare
 • display cu nivel fix de luminozitate sau ajustare automată a luminozităţii la schimbarea fundalului - utilizare uşoară şi intuitivă a meniului

ERGONOMIE NEEGALATĂ
 • Priza cu o singură mână EL permite o ţinută stabilă a binoclului şi astfel chiar şi focalizarea obiectelor mici pe distanţe lungi.
 • "Aripioarele de măsurare" oferă o stabilitate suplimentară care permite operarea cu o singură mână

ŢINTIRE EXACTĂ CU SWAROAIM Majoritatea dificultăţilor întâmpinate de vânători sunt circumstanţele geografice. O tragere perfectă în urcuş sau în pantă necesită o sincronizare exactă şi experienţă balistică. Sau un instrument precis de măsurare. Binoclul EL Range cu SWAROAIM este echipat cu un program de tragere în unghi complet nou dezvoltat de Swarovski Optik care determină distanţa corectă, precisă şi o ţintire exactă - chiar şi pe cele mai accidentate terenuri.

"Fixarea ţintei" pe munte: determinarea distanţei corecte de tragere pe baza unghiului prin folosirea unui reticul de rază lungă şi o turelă balistică pentru o lovire precisă în urcuş sau în pantă.  

SWAROAIM - UNICUL PROGRAM DE TRAGERE ÎN UNGHI DIN LUME Calculează traiectoria corectă a glontelui pentru trageri în unghi pe baza programului dezvoltat de SWAROVSKI OPTIK, luând în considerare distanţa măsurată până la ţintă şi unghiul.
 • funcţie de scanare şi pentru măsurarea unghiului
 • display opţional al unghiului sau a distanţei de tragere corectate
 • display SWAROAIM cu pornire şi oprire simplă la nevoie
 • independent de calibru

Denumiri similare la Binoclu Swarovski EL Range 10x42: EL Range 10 x 42, ELRange10x42, EL Range 10x 42
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^