vidaXL 92269 Bicicleta

 

vidaXL Bicicletă cu angrenaj fix, alb și verde, 700c, 59 cm (92269)

1 552,06 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Bicicleta

vidaXL 92252 Bicicleta de la 1 524,32 RON vidaXL 92252 vidaXL 92262 Bicicleta de la 1 552,06 RON vidaXL 92262 vidaXL 92256 Bicicleta de la 1 552,06 RON vidaXL 92256 vidaXL 92260 Bicicleta de la 1 550,74 RON vidaXL 92260
Descrierea produsului
Tip bicicleta Fixie
Diametru roata 28"

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această bicicletă cu angrenaj fix este perfectă pentru deplasări, pentru a vă antrena sau pentru a ieși la plimbare cu familia pentru a vă bucura de aer liber.

Confortabilă: Bicicleta cu angrenaj fix este echipată cu un cadru ușor din aluminiu, ceea ce face bicicleta mai ușoară decât altele și face manevrarea mult mai simplă.
Siguranță: Bicicleta cu o singură viteză este echipată cu dispozitive reflectorizante pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea. Indiferent dacă vă plimbați la amurg sau pe timpul nopții, aceste funcții asigură pietonii, șoferii și ceilalți bicicliști că vă vor observa. În plus, frânele fiabile ale etrierului de pe ambele roți gestionează eficient decelerația.
Rezistentă și robustă: Bicicleta cu o singură viteză are un cadru sudat tig, asigurând durabilitatea, păstrând în același timp un design modern.
Versatilă: Bicicleta cu o singură viteză, echipată cu un butuc flip-flop, vă oferă flexibilitatea de a comuta între treptele fixe și modul roată liberă. Indiferent dacă navigați pe străzile orașului sau faceți curse pe pistă, acest design adaptabil asigură o călătorie confortabilă.

Bine de știut:
Vă rugăm să respectați întotdeauna cerințele legale locale privind iluminatul, reflectoarele și alte măsuri de siguranță, atunci când mergeți pe bicicletă. Nerespectarea poate duce la restricții privind circulația în zonele publice.
Culoare: Alb și verde
Material cadru și furcă față: Oțel
Material roată: Aluminiu
Dimensiuni cadru: 59 cm
Dimensiuni roată: 700x28c
Înălțime șezut: 88 cm
Lungime bicicletă: 169 cm
Lățime ghidon drept: 48 cm
Tip de frână: Frână cu etrier
Număr de viteze: 1
Cu butuc flipflop
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.