Cum să cumpărați o bicicletă?

Alegerea bicicletei care se potrivește cel mai bine nevoilor fiecăruia este o mare provocare. Fie că este vorba de naveta zilnică, de menținerea corpului în formă sau pur și simplu de o plimbare plăcută în afara orașului, există nenumărate biciclete din care puteți alege. Pe măsură ce nevoile consumatorilor devin tot mai diverse, producătorii adaugă în mod constant noi tipuri de biciclete la gama lor.

Așadar, dacă vă întrebați deja "ce bicicletă ar trebui să aleg?", citiți mai departe și vom încerca să vă clarificăm imaginea diferitelor stiluri de biciclete.

Alegerea bicicletei va depinde de gusturile dumneavoastră, de distanța pe care doriți să o parcurgeți și de terenul pe care îl veți parcurge de obicei.

Fie că doriți să vă plimbați prin oraș, să vă deplasați pe drumuri de țară repede ca vântul sau să coborâți cu viteză pe cele mai mari pante, există o alegere optimă pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi o bicicletă și ce poate oferi fiecare model în parte?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când determinați prețul sau tipul bicicletei?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea o bicicletă pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a decide ce fel de bicicletă doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să aflați și să colectați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale funcții pe care trebuie să le aibă o bicicletă.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina de categorie Biciclete și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip

Noutăți despre care trebuie să stiți

În zilele noastre, bicicletele electrice conturează tendințele în materie de ciclism. Datorită cadrelor ușoare din carbon și a ergonomiei care este în mod constant îmbunătățită și testată de producători, plimbările lungi cu bicicleta sunt confortabile chiar și pe terenuri variate. Principalul obiectiv al acestor dispozitive este, desigur, dezvoltarea sistemului electric, de exemplu în ceea ce privește capacitatea bateriei și puterea motorului electric.

Există, de asemenea, sisteme de schimbare a vitezelor controlate prin Bluetooth, care nu numai că simplifică funcționarea, dar conferă și un aspect mai curat bicicletelor echipate cu acestea, aducând astfel o contribuție majoră în lumea schimbătoarelor electrice.

Pe piața bicicletelor mountain bike se experimentează cu un amestec de dimensiuni ale roților: roata din față este mai mare, ceea ce face ca bicicleta să fie ușor de rulat, dar cea din spate este mai robustă.

Să fiți precaut

Alegeți bicicleta în funcție de înălțimea dumneavoastră. Trebuie să existe un spațiu de cel puțin 25 mm între utilizator și țeava superioară a cadrului atunci când stați pe sol. După ce ați ales dimensiunea cadrului, acordați atenție înălțimii corecte a țevii de șa și a ghidonului.
De asemenea, șaua poate fi ajustată cu ușurință în sus sau în jos. Reglați-l astfel încât
piciorul de pe pedală este ușor îndoit chiar și în cea mai joasă poziție a pedalei. Reglați ghidonul la aceeași înălțime cu șaua sau puțin mai jos.

Poziția scaunului trebuie să fie confortabilă, ghidonul trebuie să se deplaseze ușor și nu trebuie să existe nicio slăbiciune. Frânele trebuie să se prindă bine, roțile și pedalele trebuie să fie bine fixate, iar cauciucurile trebuie să fie în stare bună. De asemenea, este important ca angrenajele să fie reglate corect, șuruburile să fie bine fixate, cablurile să fie bine fixate, să nu fie răsucite și să nu se prindă în nimic, prevenind astfel orice accident. Verificați în mod regulat sistemul de schimbare a vitezelor și lubrifiați lanțul pentru a vă menține bicicleta în siguranță pe termen lung.

Vă recomandăm să purtați o cască de protecție atunci când mergeți cu bicicleta! Este un accesoriu important atât în traficul off-road, cât și în cel urban.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți lista de biciclete care sunt potrivite pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți cel mai potrivit.

Merită apoi să vă uitați la produsele de pe imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste review-uri, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai potrivită bicicletă pentru nevoile dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Puteți alege un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce aparat de cafea este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!