Nikon D750 Body (VBA420AE) Aparat foto

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Nikon Aparat foto D750 Body (VBA420AE)

Să nu uitați de accesorii! Geantă> Trepied> Carduri memorie

5 890,00 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
220volt.ro
 

Nikon Body Nikon D750 DSLR - 3 ani garanție (VBA420AE)

7 362,50 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dwyn.ro
 

Nikon Aparat foto profesional Nikon D750 Body

5 899,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gnex.ro

Mai multe oferte

 

Nikon D750 Aparat Foto DSLR 24MP CMOS Body

5 899,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
f64.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Nikon: Nikon Aparat foto

Descrierea produsului
Tip aparat foto digital  DSLR

Senzor de imagine

Formatul senzorului de imagine  Full frame (35mm)
Tip senzor CMOS
Rezolutie 24.3 MPx

Optica

Lentile obiectiv Nikon F
Accesorii obiectiv Nu are obiectiv accesoriu

Expunere

Cel mai lung timp de expunere  30 sec
Cel mai scurt timpul de expunere  1/4000 sec
Compensare expunere  Da
Masurare spot  Da
Masurarea luminii matrice  Da
Masurarea luminii centrale  Da
ESP Digital  Nu
Sensibilitate (ISO)  100 - 12800
Expunere AEB  Da

Sistem de focalizare

Tip focalizare Auto focus/Focalizare manuala
Iluminare asistenta AF  Da

Bliţ

Blit incorporat Pop-up
Sistem prindere blitz  Da
Eliminare efect ochi rosii Da

Opţiuni foto

Format imagine  JPEG/RAW
Rezolutie maxima 6016 x 4016 pixeli
Continuous Shooting Da
Viteza Continuous Shooting (rezolutie maxima) 6 cadre/secunda
Setare balans de alb  Da

Video

Inregistrare video Da
Rezolutie maxima la captura video 1920 x 1020 pixeli
FPS (rezolutie maxima)  60 cadre/secunda
Format video MOV

Funcţii

Declansare automata  Da
Imprimare directa  Da
Histograma (la redare)  Da

Display

Dimensiune ecran 3.1"
Rezolutie LCD 1229000 pixeli
Display rotativ  Da

Memorie

Carduri memorie suportate
Secure Digital
SDHC
SDXC

Conectori

Port USB Da
Iesire A/V Nu
Iesire HDMI Da

Dimensiuni

Latime 141 mm
Inaltime 113 mm
Grosime 78 mm
Greutate 750 g

Alte caracteristici

Procesor imagini EXPEED 4
Wi-Fi Da
Camera video digitala 3D Nu
Tip baterie  Li-ion acumulator reîncărcabil
Aparat foto rezistent la apa Nu
Vizor  Da
Materiale carcasa Aliaj
Sina trepied Da
Telecomanda Optional

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Producator: Nikon
Model: D750 Body


Descriere

Senzor de imagine de 24,3 MP în format FX
Detalii complete, libertate completă. Senzorul complet nou oferă un interval dinamic mare si performante impecabile pe întreaga plajă de sensibilităti, oferind imagini cu claritate remarcabilă si tonalitate bogată.

ISO spectaculos
Obtineti imagini mai clare, mai curate si mai bine definite la sensibilităti ISO mari. Intervalul ISO de 100-12800 se poate extinde până la 50-51200 (echivalent).

Performantă AF profesională
Fiind dotat cu o sensibilitate de până la -3 EV si un mod Zonă AF grup îmbunătătit, specific Nikon, D750 se fixează pe subiect cu o precizie incredibilă, chiar si în conditii de întuneric.

Monitor robust, cu ecran rabatabil
Fotografiati si filmati din perspective unice. Ecranul se deschide si se rabatează până la 90 grad în sus si până la 75grad în jos.

Tehnologie Wi-Fi încorporată
Împărtăsiti-vă viziunea. Încărcati fotografii impresionante, înregistrate pe întregul cadru, prin intermediul unui telefon inteligent sau al unei tablete compatibile. Pur si simplu descărcati aplicatia gratuită Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.


Viteză de fotografiere în serie de până la 6,5 fps
Înregistrati cu o flexibilitate incredibilă subiectele care se miscă rapid. Înregistrati imagini la rezolutie completă, fără compromis, la cadente de până la 6,5 fps, în formatele FX si DX.

Libertate în realizarea filmelor
Înregistrati filme Full HD (1080p) la 50p/60p. În timp ce filmati, aveti acces la întregul interval de sensibilităti, de la ISO 100 până la ISO 51200 (echivalent) si puteti controla totodată timpul de expunere, diafragma si nivelurile audio. Un meniu dedicat pentru filme vă permite să grupati într-un singur loc toate setările pentru filme.

EXPEED 4
Sporeste performanta generală a aparatului foto, pentru rezultate superioare. Asigură redarea superioară a imaginilor si performantele ISO, permitând utilizarea unor cadente de cadre mai mari la înregistrarea filmelor.

Picture control 2.0 : mentine controlul complet asupra detalierii, contrastului, luminozitătii, nuantei si saturatiei, când înregistrati imagini statice si materiale video. Simplificati operatiile de post-productie, utilizând setarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglati fin detaliile, utilizând optiunea Claritate. Setările se pot regla vizual pe măsură ce filmati, iar procesul de fotografiere poate fi eficientizat prin salvarea diferitelor optiuni pentru filme si fotografii, într-un meniu dedicat.


Monitor cu culori reglabile : reglati în orice sens balansul de culoare si luminozitatea, pentru a corespunde preferintelor personale privind fluxul de lucru. Ecranul LCD RGBW rabatabil, anti-reflexie, de 8 cm (3,2 inci), cu 1.229.000 puncte, asigură operarea flexibilă si simplă în toate conditiile.

Design cu consum redus de energie : fotografiati mai mult cu o singură încărcare. Înregistrati până la 1.230 de imagini statice si până la 55 de minute de film ? cu o singură încărcare a acumulatorului litiu-ion EN-EL15, care este foarte compact si usor.

Portabilitate remarcabilă : ergonomia superioară si corpul monobloc usor al aparatului foto se combină pentru a oferi adevărata libertate de fotografiere. Mânerul adânc asigură o prindere fermă a aparatului foto, indiferent de mărimea mâinilor dumneavoastră; veti constata că puteti tine confortabil aparatul foto pe perioade lungi de timp, fără să obositi.

Rezistent si durabil : fiind protejat de un corp metalic, rezistent si etansat împotriva intemperiilor, modelul D750 poate fi utilizat în orice mediu. Unitatea de obturator este confectionată dintr-un compus de kevlar/fibră de carbon, este testată la 150.000 de declansări, iar structura monobloc robustă asigură constructia usoară si rezistentă a aparatului foto.

Sistem AF cu 51 de puncte Multi-CAM 3500FX : precizie spectaculoasă pe întregul cadru. Configurabil, cu setări de acoperire în 9, 21 si 51 de puncte, având o sensibilitate de până la -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Oferă o fixare rapidă a focalizării si o functie extinsă de „stocare a punctelor după orientare”. Cincisprezece senzori de tip cruce din centru sunt compatibili cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragma deschisă f/5.6 sau mai deschisă, iar 11 puncte de focalizare centrale functionează cu o diafragmă deschisă f/8.


Zonă AF grup : experimentati detectarea si urmărirea îmbunătătită a subiectului. Modul Zonă AF grup monitorizează constant cinci câmpuri AF diferite, oferind posibilităti de captare îmbunătătită si de izolare a fundalului atunci când se fotografiază subiecte care sunt relativ mici si situate aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atentia de la subiect. Zona AF cu 5 puncte poate fi deplasată în cadrul matricei de 51 de puncte, în functie de cerintele de compozitie.

D-Movie cu zonă multiplă : pentru realizarea filmelor în conditii diverse, D-Movie oferă materiale video de calitate cinematografică, în mai multe formate de cadru. D750 înregistrează filme Full HD (1080p) în formate FX si DX la cadente de cadre de 50p/60p, reducând în mod considerabil zgomotul, efectul moiré si culorile false. Puteti să controlati diafragma electrică în timpul înregistrării, iar aparatul foto oferă o iesire HDMI curată, plus înregistrarea simultană a segmentelor de rezolutie completă în aparatul foto si pe un recorder extern.

Libertate în realizarea filmelor : detineti controlul complet asupra segmentelor în timpul filmării. Puteti să configurati setările ISO cu care doriti să lucrati, pe întregul interval de la ISO 100 până la ISO 51200 (echivalent) sau să fixati intervalul maxim de sensibilitate ISO automată de la ISO 200 în sus, când fotografiati în modul M. Functia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator, distorsiunea si efectul de clipire atunci când se filmează la sensibilităti înalte. Modul „Zebră” vă indică pe monitorul aparatului foto locurile exacte unde apar zone luminoase complet albe.


Control audio de înaltă fidelitate : controlul audio superior îmbunătăteste înregistrarea sunetului si oferă o flexibilitate mai bună per ansamblu. Intrarea pentru microfon stereo si iesirea audio vă permit să reglati fin nivelurile sunetului, în conditii de izolare fonică, atât înainte, cât si în timpul înregistrării. Puteti să selectati intervalul de sunet (larg/voce), iar zgomotul vântului poate fi redus când se înregistrează cu microfonul încorporat.

High Dynamic Range (HDR) : combină două cadre fotografiate printr-o singură declansare, pentru a crea imagini detaliate ale unor scene cu contrast ridicat.

Functie de trecere timp încorporată: creati fotografii tip „trecere timp” cu tranzitii cursive ale expunerii, utilizând operatii simple de meniu. Utilizati fotografierea cu temporizator de interval pentru a actiona obturatorul la intervale presetate. Utilizati fotografierea tip trecere timp pentru a salva imagini ca fisiere film si pentru a vizualiza cu redare rapidă evenimente care se derulează lent, cu viteze de la 24 până la 36.000 de ori mai mari decât este normal.

Mod Efecte : distrati-vă cu o gamă de efecte speciale sau utilizati modurile Scenă pentru anumite situatii si locatii. Efectele speciale, precum Culoare selectivă, Schită color, Efect de miniaturizare si Vedere nocturnă, se pot aplica atât la fotografii, cât si la filme. Puteti previzualiza efectul dorit si îi puteti regla intensitatea în timp ce fotografiati.

Fotografiere continuă nelimitată : înregistrati imagini nenumărate si produceti fotografii spectaculoase cu dâre de lumină. Fotografiati în mod declansare continuu cu un timp de expunere de 4 secunde sau mai lung si înregistrati câte imagini JPEG sau RAW de înaltă calitate vă permit cardurile de memorie si durata de functionare a acumulatorului. Beneficiind de un interval extrem de scurt între expuneri, puteti îmbina usor fotografiile dârelor de stele sau de lumini miscătoare pentru a crea efecte frumoase, utilizând software de la terti.

Sistem complet pentru imagini digitale: puneti în valoare întregul potential al senzorului de 24,3 MP al aparatului foto D750, utilizând gama largă de obiective NIKKOR. Cu exceptionala lor putere de rezolutie, obiectivele NIKKOR îndeplinesc cerintele fotografilor din orice domeniu. De asemenea, fiind complet compatibil cu sistemul creativ de iluminare de top de la Nikon, D750 functionează cu o gamă de dispozitive Speedlight versatile, pentru fotografierea creativă cu blitul montat pe aparatul foto sau situat la distantă.

Operare de la distantă : sustineti fluxul de lucru cu accesorii dedicate pentru controlul profesional fără fir si pentru transmisia imaginilor. Declansati de la distantă aparatul foto printr-un dispozitiv inteligent, utilizând functionalitatea Wi-Fi încorporată a aparatului foto si aplicatia WMU dedicată. Pentru a detine controlul si în cazul fotografierii fără fir, utilizati transceiverul fără fir WR-R10 si transmitătorul fără fir WR-T10 sau controlati setările aparatului foto cu telecomanda fără fir WR-1. Pentru a vă conecta la Ethernet si la reteaua LAN fără fir, utilizati transmitătorul de date optional UT-1 împreună cu transmitătorul fără fir WT-5.

Suporturi de stocare : două fante pentru carduri SD permit o experientă de fotografiere cursivă. Ambele fante pentru carduri sunt compatibile cu cardurile SDXC si UHS-I de mare capacitate.
Denumiri similare la Aparat foto Nikon D750 Body (VBA420AE): D 750 Body VBA 420 AE, D750BodyVBA420AE, D 750 Body (VBA420AE), D750 Body (VBA420 AE)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.