Primare DVDI10 Amplificator

Primare DVDI10 Amplificator

de la 10 634,00 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
Amplificator integrat Primare DVDI10
Modelul de amplificator integrat PRIMARE DVDI10 este esen a sistemelor compacte de calitatei un reprezentant de vazal brandului PRIMARE. Aceastunitate frumos proiectati construitvoferun canal audio 2.1 superb, cea mai bundefini ie video, radio DAB/FM sau FM/AM, amplificare de ultimori control iPod.  
Conectori de intrarei ie ire (inputi output) Flexibilitatea totaln construc ia sistemului este f cutposibilcu ajutorul unei selec ii largi de conectori de intr rii ie iri. P nla trei surse audio pot fi conectate la porturile analog RCA. Pe l ngacestea, n partea din faa amplificatorului integrat PRIMARE DVDI10 se g se te o ie ire combinatde 3.5 mm pentru ctii o intrare de jack. Douseturi de ie iri analogi ie irea analogsubsunt combinate cu untape outpentrunregistrarei unpreoutput care ofero ie ire ce variazca nivel unui preamplificator secundar sau unui amplificator de putere. Modelul de amplificator integrat PRIMARE DVDI10 are un convertor analog-to-digital, pentru ca liniile sursei sfie disponibile pe ie irile digitale opticei coaxiale pentru conectarea la un dispozitiv extern precum un procesor digital surround. Cinci ie iri video, inclusiv HDMI, vpermit svconecta i la o gamlargde ecranei sm ri i calitatea p nla rezolu ie Full HD. La fel can cazul oric rui model PRIMARE, amplificatorul DVDI10 dispune de intr ri IRi de datei o capacitate de control RS232o condi ie pentru integrarean aplica ii specializate automatizate multi-room.
Interfa a Pentru a satisface dorin a brandului PRIMARE de simplitaten operare, controlul deplin prin intermediul telecomenzii este sus inut de controalele func iilor de baz . Acestea sunt montatentr-un mod convenabil pe panoul de sus, mpreuncu un display grafic interactiv.
ntruc t modelul de amplificator integrat PRIMARE DVDI10 este un produs multimedia veritabil, vpermite svbucura i de cele maint lnite formate CDi DVD, precumi de fi iere MP3i chiar de pozele voastre digitalen format JPEG de pe CD-ROM. Mai mult, muzica pe care o asculta i atunci c nd sunte i pe drumuri poate fi ascultatacumi de pe sistemul vostru 2.1 Hi-Fi. Atunci c nd iPod-ul vostru este conectat la modelul PRIMARE DVDI10 pute i naviga prin selec iei sasculta i piesele dorite folosind telecomanda amplificatoruluii ecranul de pe panoul frontal. n acela i timp, iPod-ul vostru va fi re nc rcatn mod automat.  
PerformancompactridicatModelul de amplificator integrat PRIMARE DVDI10mparte o mare parte din aceea i tehnologie video cu modelul PRIMARE DVD26. Un dispozitiv CD/DVD denaltperformana fost modificat cu grijpentru PRIMAREnainte ca acesta sfie integrat cu componente alese manualn topologia inovativa circuitelor. Un dispozitiv analog video DAC foarte specific este combinat cu tehnologii de procesare de ultimorpentru a oferi o gamlargde ie iri video care pot servi multor op iuni de afi are. Ie irea HDMI presupune o scalare la 1080p prin intermediul mult apreciatului procesor video Genesis FLI2300.
Tunere Modelul de amplificator integrat PRIMARE DVDI10 ofero op iunentre doutunere de radio. n func ie de transmisia radio pe care o prefera i, acesta vine cu un tuner DAB/FM sau FM/AM. Sunt disponibile 40 de preset ri FM/AMi 10 DAB, precumi o conversie 24bit/196kHz de mare rezolu ie pentru reproducerea DAB.
Amplificarea Sistemul de amplificare 2.1 de mare performaneste alimentat de o versiune noumbun tita tehnologiei modulare clasa D folositde mult apreciatul PRIMARE CDI10. Aceasttehnologie genereazfoarte pu inc ldurn ciuda eficien ei sale foarte marii se potrive te perfect cu designul ultra-compact al modelului de amplificator integrat PRIMARE DVDI10. Tehnologia aceasta oferun fel de autoritate sunetelor generate de muzici filmei contestlimit rile asociaten mod tradi ional cu clasa D. Modulele sunt proiectatei manufacturate de PRIMAREn parteneriat cu o companie suedez . Conform filosofiei PRIMARE, o excelentperformande-a lungulntregii benzi audio a fost dob nditdatoritunei alegeri inovative a unor componente denaltcalitatei prin folosirea designului propriu.
 • DVDi10 Features
 • High Performance DVD / CD Player
 • DAB/FM or FM/AM Tuner
 • 1080p HDMI Output.
 • Component Video / Scart / S-Video
 • 2 x 75Watts RMS 8ohms.
 • LFE Output
 • iPod Control With Meta Data Display
 • IR Input
 • RS232 Control

 • Titanium Finish

Denumiri similare la Amplificator Primare DVDI10: DVDI 10
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^