vidaXL 50451

vidaXL 50451

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Friteuza, Airfryer

Klarstein VitAir Fryer 9l Friteuza, Airfryer de la 992,00 RON Klarstein VitAir Fryer 9l DeLonghi FH1163 Friteuza, Airfryer de la 829,99 RON DeLonghi FH1163 Klarstein VitAir Turbo Friteuza, Airfryer de la 626,00 RON Klarstein VitAir Turbo CASO Design AF200 (3172) Friteuza, Airfryer de la 367,00 RON CASO Design AF200 (3172)

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Cu aer cald Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această friteuză cu aer din oțel inoxidabil cu o capacitate de 3,5 l are funcții multiple, precum prăjire, preparare la grătar, coacere, rotisare, și este foarte utilă pentru bucătăria dvs. Această friteuză cu aer electrică folosește o tehnologie unică bazată pe circularea aerului, ce permite circularea aerului în interiorul întregului recipient, asigurând gătirea uniformă a preparatelor. Prin urmare, nu vor exista mirosuri neplăcute, vă va ajuta să gătiți sănătos și sigur, fără ulei sau grăsimi. Aparatul este protejat împotriva supraîncălzirii, iar carcasa este fabricată din material rezistent la căldură. Este echipată cu două butoane, unul pentru reglarea temperaturii, iar celălalt pentru funcția de oprire automată. Tava și coșul pentru prăjire cu înveliș anti-aderent sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Ideală pentru a găti o varietate de preparate, precum cartofi prăjiți, aripioare de pui, cotlete de porc prăjite, această friteuză cu aer vă oferă o experiență distractivă a gătitului.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.