Michael Kelly 1954

Michael Kelly 1954

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Michael Kelly: Michael Kelly Chitară electrică

Vintage V62MRAB Chitară electrică 1 800,00 RON Vintage V62MRAB Fender Jason Isbell Custom Telecaster RW 3-Color Chocolate Burst Chitară electrică 7 249,00 RON Fender Jason Isbell Custom Telecaster RW 3-Color Chocolate Burst Squier Affinity Telecaster MN Butterscotch Blonde Chitară electrică de la 1 117,00 RON Squier Affinity Telecaster MN Butterscotch Blonde SX STL50 Chitară electrică 573,00 RON SX STL50

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Telecaster
Stangaci/Dreptaci Dreptaci
Numar corzi 6 buc
Lungime scala de masurare 648 mm
Raza 10.5"
Corp Arin
Gat Artar
Tastatura Trandafir
Pickup Humbucker

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica cu forma corpului in stil T din seria anilor 1950 care ar putea fi numita oaia neagra a colectiei lui Michael Kelly. Evită tradiția în favoarea unui aspect și ton mai îndrăzneț. Dispune de un corp arin cu capăt de arțar și cu un singur strat. Gâtul de arțar modern și confortabil, modern, în formă de C, este îmbogățit cu o rază complexă (10,5 "-16") pe degetul premium din lemn de trandafir, care are 22 frezii medii jumbo și inele punctuale. Gatul are, de asemenea, o tijă cu bare de acțiune dublă și un vârf din 1950. Lungimea scării este de 647,7 mm, lățimea piuliței este de 43 mm. Chitara este echipata cu umplutura puternica Rockfield SWC in pozitia puntii care poate fi rosata cu bobina pentru a furniza tonul cu o singura bobina, iar pick-ul MK T-Style Single Coil in pozitia gatului. Sunetul poate fi ajustat prin controlul volumului Master, comandă Master Tone cu robinet bobină de împingere / tragere și comutator lame cu 3 căi. Printre alte caracteristici se numără o piuliță standard cu os oțel, hardware-ul neagră, capete de mașină turnate sub presiune, un pod în stil T și un șir D'Addario EXL110 (. 010-. 046). Satin Black Wash color design.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.