Westinghouse 72024 Ventilator

Ofertele pentru produsul

 

Westinghouse Ventilator portabil cu umidificator și ionizator de aer Westinghouse Cascata 72024 (CASCATA)

1 137,00 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dalap.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 137,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Westinghouse: Westinghouse Ventilator

ECG FS 40 N Ventilator de la 349,90 RON ECG FS 40 N Sencor SFN 4040 Ventilator de la 259,99 RON Sencor SFN 4040 Heller STV 406 Ventilator de la 135,89 RON Heller STV 406 ZASS ZFTI 10R Ventilator de la 501,99 RON ZASS ZFTI 10R
Descrierea produsului
Tip Cu fir
Tip ventilator In picioare
Consum 53 W
Numar viteze 3
Miscare oscilatorie Da
Greutate 5.5 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Ventilator portabil foarte interesant, care vă face șederea mai prielnică în camerele încintate. Ventilatorul Westinghouse Cascata are însă mai multe funcții. Funcționează ca un ventilator obișnuit, dar totodată ca și ionizator de aer, umidificator sau răcitor de aer. Telecomanda confortabilă, timer programabil și manipularea simplă sunt doar câteva din prioritățile acestui dispozitiv. Umidificator și ionizator de aer, Cascata oferă de asemenea o grijă unică pentru sănătatea dvs. Creați-vă acasă un aer proaspăt ca în natură, eliminați praful inutil și alergenii. Ajutați sănătății dvs. Ionizarea aerului are influență foarte pozitivă la îmbunătățirea respirației și psihicului uman. Dacă ventilatorul cu stativ obișnuit este insuficient pentru dvs. , funcția de răcire, efectiv și energetic economic, răcește aerul înconjurător. Acest dispozitiv util și practic transformă, încăperea fierbinte într-un loc plăcut și relaxant. Puterea sa maximă de 53 W este suficientă și, totodată dispune de un nivel de zgomot redus de 59 dB. Ca umidificator ajută de asemenea alergicilor, îmbunătățește circulația sîngelui, imunitatea și în general prosperă sănătății umane. Funcția se poate deactiva oricând. Deasupra elicei se află display-ul LED cu comanda. Pentru control confortabil, ventilatorul este dotat de asemenea cu suport pentru telecomandă (inclus), nu trebuie să vă faceți griji de pierderea telecomenzi, totodată puteți controla confortabil ventilatorul de pe canapea, scaun sau pat. Pentru manipulare ușoară la mutare, ventilatorul este dotat cu roți.
Este ideal aproape peste tot, de la case (dormitoare, sufragerii, grădini de iarnă, bucătării), birouri până la spălătorii sau magazine, etc.
Lungimea cablului de alimentare este de 2 metri.
Avantajele ventilatorului Westinghouse Cascata:

Răcitor de aer
Umidificator de aer
Ionizarea aerului (particule de ioni negative)
Timer (programabil, de 9 ore)
Display cu LED inclusiv comanda
3 viteze și 3 moduri de lucru
Telecomandă

Exemplu de utilizare a umidificatorului și ionizator de aer Westinghouse Cascata
Presiune acustică (dB/3m): max 59 Debit de aer (m³/h): 3858 Tensiune (V): 230 Frecvență (Hz): 50 Putere nominală (W): max 53 Dimensiune: 81 x 40 x 22 Greutate: 5,5 kg Culoare: Alb-negru Aplicare: Pentru răcirea aerului Reglare: Da (telecomandă) Marca de certificare (CE): CE Numărul de viteze a motorului: 3 Control: Telecomandă și manual Model: CASCATA Lungimea cablului de alimentare: 2 m Oscilație: 360 ̊ Accesorii: Telecomandă Umidificator de aer: Da Ionizarea aerului: Da Timer: Da Marcă: Westinghouse

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.