pepitashop.ro

Pepita.hu Zrt
Anul fondarii:
2020
Adresa:
5520 Szeghalom, Kinizsi 78 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
+40312296007 , +36302404987
Despre noi
Pepitashop.ro este sora mai mica a Pepita.hu. Ea a apărut după succesul incredibil înregistrat de sora mare.

Dorcsinecz József și Varga Zoltán au fost dezvoltatori de site-uri web și sunt fondatorul Pepita.hu. , după ce au dus la bun sfarsit implementare websitului Szallas.hu, care a adus un succes răsunător în Ungaria. Cei doi, impreuna cu Zsigovics Viktória, au adus Pepita.hu în locul că sunt foarte cunoscuți și apreciați de partenerii lor și de cumpărători.

În Ungaria, în doar 3 ani, au obținut peste 100 de parteneri care își vând produsele pe site, au ajuns să vândă produse care valorează zilnic peste 20 de milioane de forinți și peste 400 de milioane de forinți lunar. Portofoliul lor cuprinde peste 220.000 de produse care sunt disponibile acum, cum ar fi: produse pentru grădină și bricolaj, instrumente, produse pentru copii și copii, îmbrăcăminte pentru adulți, cărți, jucării, produse de birou, laptopuri și echipamente pentru computere, piscine, trambuline, echipamente sportive etc.

❤️ Pepitashop.ro: Magazinul web al familiei, unde mamele, părinții, membrii familiei, bărbații și femeile pot obține totul într-un singur loc, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vă așteptăm cu mai mult de 220.000 de produse! Puteți conta pe noi! ❤️

# produse pentru copii # piscine # trambuline # jucării # cărți # mobilier de grădină # pompe # pantofi pentru adulți # pantofi pentru copii # triciclete # biciclete pentru copii # biciclete pentru adulți # scutece # jocuri de societate # ventilator # intex # scaun pentru copii # cărucior # pantofi pentru adulți # pantofi de alergare
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre pepitashop.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii