Zilan 5655

Zilan 5655

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Zilan: Zilan Soba Sparhelt

Wamsler Salgó R/L Soba Sparhelt de la 2 799,00 RON Wamsler Salgó R/L Frigya BK 50 Soba Sparhelt de la 2 099,00 RON Frigya BK 50 MBS Thermo Rocky Soba Sparhelt de la 5 899,00 RON MBS Thermo Rocky MBS MBS-7 FC Soba Sparhelt de la 1 909,00 RON MBS MBS-7 FC
Descrierea produsului
IDEALA PENTRU ORICE GOSPODARIE!Pentru zilele friguroase va punem la dispozitie soba pe baza de lemne ZLN 5655 de la Zilan. Materialul din care este realizata soba Zilan este fonta si smotata si este dotata cu cuptor pentru a putea gati. Petreceti zilele friguroase alaturi de familie langa soba pe baza de lemne ZLN 5655 de la Zilan. ACEASTA SOBA ZLN 5655 ESTE PREVAZUTA CU CENUSAR SI ARE O PUTERE DE 5,23 KW FIIND PRACTICA SI USOR DE MONTAT. CARACTERISTICI SOBA CU LEMNE ZILAN ZLN 5655:putere 5,23 kw; usor de montat; dotata cu cuptor si tava; fonta si smotata; design modern. Comanda IMEDIAT la un pret accesibil Soba cu lemne Zilan zln5655!

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.