ATHINA Pasta de Zahar STRONG 600g - ATHINA (ATH33)

ATHINA Pasta de Zahar STRONG 600g - ATHINA (ATH33)

36,05 RON

Ofertele pentru produsul

 

ATHINA Pasta de Zahar STRONG 600g - ATHINA (ATH33)

36,05 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
roveli.ro
Descrierea produsului
Pasta de Zahar STRONG in cutie plastic de 600g / 450ml - ATHINA Professional Pasta de Zahar de calitate superioara      Pasta de zahar STRONG ATHINA Professional cu consistenta medie se gaseste in cutie de plastic la 600g. Este o pasta de zahar de calitate superioara, total diferita de altele, prin formula sa unica si patentata. Aceasta pasta de zahar este create pentru a lucra in spatii incalzite. Este nevoie de incalzirea acesteia intr-un incalzitor special la o temperature de 35-40°C pentru a putea fi folosita. Pasta de zahar STRONG ATHINA Professional este recomandata a se folosi pe zonele delicate ale corpului, si anume: inghinal, axila si fata. Este solubila in apa si implicit se curata foarte usor de pe piele.       Pentru o epilare perfecta si corecta este necesar sa participi la un curs de sugaring deoarece pasta de zahar este diferita de ceara. Este un produs profesional insa, daca ii cunosti tehnica o poti folosi foarte usor. Datorita componentei ei de suc de lamaie, nu mai este necesar sa se faca un scrub al pielei inainte de epilare deoarece, lamaia ajuta la exfolierea celulelor moarte ale pielii. Secretul elasticitatii acesteia se datoreaza faptului ca, are in consistenta ei un continut ridicat de miere. Astfel ca, pielea ramane mereu hidrata dupa epilarea cu zaharul ATHINA Professional .       Avantajele epilarii cu pasta de zahar ATHINA Professional :     Pasta de zahar ATHINA Professional nu este lipicioasa, astfel ca, pielea nu ramane rosie iar, firele de par nu-si schimba structura si nici sensul cresterii parului asa cum se intampla in cazul epilarii cu ceara. Un alt avantaj al epilarii cu zahar este acela ca firele de par cresc din ce in ce mai subtiri si mai rar fata de epilarea cu ceara unde firul de par se ingroasa in timp. In primul rand, pasta de zahar este eficienta chiar si in cazul unor fire de par foarte scurte, datorita faptului ca, sunt extrase firele de par chiar in faza anagena. Acest lucru duce la disparitia treptata a parului nedorit. Cliente vor vedea diferenta chiar de la primele sedinte de sugaring. S-a constatat ca epilarea exclusiva cu zahar facuta in mod constant la fiecare 5 saptamani duce la pierderea firelor de par cu un procent de 50% fata de epilarea cu ceara. Zaharul este singurul aliment in care nu rezista bacteriile. Si, cel mai important la epilarea cu zahar ai siguranta ca nu poate fi refolosit. Este un produs 100% NATURAL si 100% IGIENIC !     Se recomanda folosirea unei lotiuni inainte de epilare cu Aloe Vera de la ATHINA Professional pentru a degresa pielea si, implicit laptele cu Aloe Vera dupa epilare ce hidrateaza pielea in profunzime imediat dupa procesul de epilare.  Mod de folosire :- incalziti cutia la 35-40°C apoi, Iuati putina pasta si inmuiati-o cateva clipe cu varful degetelor formand un bulgare. Intindeti pasta in sens opus cresterii firelor de par. Cu miscari rapide si ferme trageti in directia cresterii firelor de par, realizand smulgerea in mai multe etape si recuperand cu degetele pasta smulsa. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se aplica pe pielea afectata sau iritata. - Contine ingrediente naturale: sucroza, apa, acid citric, miere. - depozitati produsul intr-un loc uscat si racoros. - termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere Fabricat in Italia pentru ATHINA Professionalprezentare: cutie din plastic cu capac de 600g / 450ml.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.