Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

VidaXL Set compresor aerograf cu 3 pistoale (140284)

1 071,00 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
izocor.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 071,00 RON

Descrierea produsului
Greutate 5.2 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest set de compresor este conceput pentru a fi utilizat cu aerograf si pistoale mici de vopsit. Poate fi folosit pentru toate utilizarile unui aerograf, bronzare prin pulverizare, modelare, machiaj, tatuaje, tricouri, manichiura si decoratiuni pe casca de bicicleta etc.

Setul de aerograf profesional consta dintr-un mini-compresor, trei pistoale de aerograf si alte accesorii:

1. Mini-compresor cu piston

Acest compresor cu piston fara ulei, cu rezervor de aer de 3 litri, regulator de presiune a aerului, filtru de aer si manometru este potrivit pentru toate aerografele cu dimensiunea duzei de 0,2 - 1,0 mm.

- Caracteristici si functii

* Portabil si usor
* Rezervor de aer de 3 litri: asigurarea fluxului de aer buna, puls zero,
* Manometru de aer si filtrul de aer
* Presiunea aerului reglabila
* Fara ulei sau alt substante care a polueze aerul
* Porneste cu aer
* Lucru continuu puternic
* Intreruperi automatice pornit / oprit
* Interior protejat termic
* Zgomot redus: 47dB
* Dispozitive de siguranta pentru rezervorul de aer

2. Pistol de vopsit cu set de 7 piese cu functie unica

Acest pistol aerograf cu un set de 7 piese cu functie unica poate fi utilizat pentru lucrari artistice comerciale, ilustratii, retusare de fotografii si artizanat etc.

2. Pistol de vopsit cu set de 8 piese cu functie dubla

Acest pistol aerograf cu set de 8 piese cu functie dubla poate fi utilizat pentru realizarea tuturor tipurilor de modele, cosmetice, tatuaje, pictura, ilustratii si multe altele.

Pistol de vopsit cu set de 9 piese cu functie dubla

Intregul set include un aerograf cu cap fin, un furtun de vinil de 1,5 m, un borcan cu capac de 56,7 g, un borcan atasat de 21,26 g, o cheie fixa, regulator de propulsie si un adaptor (furtun de aer de 6,35 mm de la compresor la furtunul mai mic de aerograf)

5. Vas 3-in-1 pentru curatare aerograf

Acest vas 3-in-1 de curatare aerograf este utilizat pentru a va curata aerograful fara suprapresiune.

6. Suport pentru aerograf

Acest suport pentru aerograf poate sustine aproape toate tipurile de aerografe, fiind capabil sa sustina pana la 4 perii.

7. Mini filtru

Prin atasarea directa a filtrului pe aerograf, acesta poate functiona ca o ultima protectie pentru livrarea aerului curat si uscat la aerograf si pentru a va asigura functionarea perfecta a aerografului.

8. Conector de furtun cu 3 capete, inclusiv 2 opritoare.

Conectorul poate fi racordat direct la compresor sau intre compresor si pistoale oferind o posibilitate de pana la 3 conexiuni simutane.

9. Eliberare rapida

Acest conector este insurubat in capatul furtunului dvs. de aer si prin simpla glisare inapoi a mansetei cu arc, aerograful este deconectat. Acest element este auto-etansat atunci cand este deconectat, impiedicand necesitatea indepartarii presiunii de aer din furtun inainte de a schimba sculele pneumatice.

Pachetul de livrare include 1 x mini compresor cu rezervor de aer de 3 litri, regulator de presiune a aerului, filtru de aer, manometru si cutia originala, 1 x Aerograf cu set de 7 piese cu functie unica in cutie de depozitare, 1x Aerograf cu set de 8 piese cu functie dubla in cutia de depozitare, 1 x Aerograf cu set de 9 piese cu functie dubla in cutie de depozitare,
1 x Vas 3-in-1 de curatare aerograf, 1 x Suport aerograf, 1 x mini filtru, 1 x conector furtun cu 3 cai inclusiv 2 opritoare, 1 x Eliberare rapida, 1 x Adaptor (M5 * 0,5-G1/8) si 1 x Conector (G1/8 femela-G1/4 mascul).
1 x Mini-compresor cu piston
Tip: Compresor cu un piston cilindric cu rezervor de aer Putere: 1/6 CPViteza: 1450 rpmLungime cablu de alimentare: 1,8 mAdmisie compresor: filet de 1/8 " (3,18 mm)Nivelul zgomotului: 47 dBDebit de aer: 20 - 23 L / minOprire automata la 4 bar (57 Psi)Start automat la 3 bari (43PSI) Presiune maxima de lucru: 4 bariRezervor de aer: 3,0 LGreutate: 5,2 kgDimensiune: 310 x 150 x 310 mm
Pistol de vopsit cu set de 7 piese cu functie unica Presiune de lucru: 1 - 3,5 bari Diametru duza de 0,8 mm Capacitate cupa de lichide de 22 ml Lungime furtun de aer: 1,6 m Lungime: in jur de 136 mm Filet de conectare: M 5 x 0,5
Set pistol de vopsit cu set de 8 piese cu functie dublaPresiune de lucru: 1 - 3,5 bariDiametrul duzei: 0,35 mm Lungime cablu: 1,6 mLungime: 146 mmFilet de conectare: M 5 x 0,5 Pistol de vopsit cu set de 9 piese cu functie dubla Presiune de lucru: 15 - 50 Psi / 1 - 3,5 bari Modelul de pulverizare se ajusteaza de la 6,35 mm la 2,54 - 1,27 cm pentru o versatilitate maxima Diametru duza: 0,2 mm, 0,3 mm si 0,5 mm Filet de conectare: 3,2 mmLungime: 158 mm Rezervor metalic: 7 ml Lungime furtun de aer: aproximativ 1,9 m Conector de furtun cu 3 capete, inclusiv 2 opritoare. Material: PlasticFilet de conectare: 1/8

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.