Cum să cumpărați turmix?

Există multe aparate de bucătărie pe piață pentru a face smoothie-uri, pentru a tăia și a amesteca ingredientele. Puteți face smoothie-uri, puteți amesteca gustări pentru copii, puteți amesteca paste sau chiar tăia nuci. Diferitele mixere diferă în ceea ce privește designul, performanța, accesoriile și prețul. Citiți mai departe pentru a afla cum să alegeți un turmix de casă care să facă treaba de care aveți nevoie.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un turmix și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau puterii?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui turmix care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de turmix doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un turmix. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Turmix și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Putere
Viteză
Nivelul de zgomot

Alți parametri importanți

Greutate și dimensiune
Material și design
Accesorii și echipamente interschimbabile

Lucruri interesante despre care trebuie să știți

De ce sunt atât de populare smoothie-urile și de unde au apărut?

Cuvântul englezesc "smooth" înseamnă "neted", așa că băuturile smoothie sunt amestecate până la omogenizare, fără să rămână bucăți de fructe. Este o băutură groasă preparată din fructe, legume și apă, inventată și popularizată de americanul Steve Kuhnau în anii 1970. Din cauza intoleranței sale la lactoză, nu a putut bea milkshake-urile care erau populare la acea vreme. Diferența dintre blendere și storcătoarele de fructe este că acestea din urmă procesează întregul fruct, inclusiv coaja, nu doar sucul. Spre deosebire de suc, băutura este, prin urmare, mai bogată și mai sănătoasă, deoarece conține mai multe fibre.

Să fiți precaut

Întreținere și curățare

Cu excepția cazului în care producătorul indică în mod explicit că blenderul este conceput pentru a toca alimente tari și gheață, este probabil ca designul și performanța sa să fie mai puțin capabile să facă față unei astfel de sarcini.

Așadar, prima condiție prealabilă pentru o viață lungă este utilizarea corespunzătoare. A doua condiție prealabilă este o întreținere adecvată. Spălați și curățați aparatul după fiecare utilizare. Dacă este posibil, curățați piesele detașabile și accesoriile în mașina de spălat vase și ștergeți zonele apropiate de motor cu o cârpă umedă.

Securitate

Utilizați aparatul exact în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Nu curățați niciodată aparatul în timp ce acesta este conectat la o sursă de alimentare. Unele modele au un dispozitiv de siguranță încorporat pentru a preveni pornirea în cazul unei asamblări incorecte. Se recomandă folosirea mănușilor de protecție la îndepărtarea și curățarea lamei. O altă modalitate de a scăpa turmixul de murdărie este să umpleți aparatul cu apă și să îl puneți în funcțiune la cea mai înaltă setare timp de 10 secunde. Nu permiteți copiilor să folosească aparatele singure.

Înainte de a cumpăra un blender, vă recomandăm să găsiți mai întâi un loc potrivit în bucătărie pentru a-l amplasa și să măsurați totul cu atenție. Pentru a se potrivi confortabil sub dulapurile superioare ale blenderului din bucătărie, blenderul nu trebuie să aibă o înălțime mai mare de 45-47 cm. Dulapurile inferioare cu două rafturi au, de obicei, o înălțime de 45 cm, așa că blenderul ar trebui să fie mai jos dacă doriți să îl depozitați într-un dulap.

Cablul trebuie să fie suficient de lung pentru a nu restricționa utilizarea aparatului în bucătărie. Pe de altă parte, un cablu prea lung vă va încurca. Este practic să existe spațiu pentru înfășurarea cablului direct pe corpul aparatului.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de turmixuri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal turmix, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce turmix este cel mai ideal pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!