Cum să cumpărați trotinetă?

Mersul pe trotinetă poate crea o adevărată dependență. Îl puteți folosi doar pentru a vă deplasa prin cartier, ca mijloc de transport, pentru a plimba câinele sau pentru a vă relaxa cu copiii. Desigur, modelele mai profesionale și specializate sunt mai potrivite pentru drumurile de pământ sau alte terenuri mai dificile decât pentru pistele de biciclete asfaltate. În ghidul nostru, explicăm cei mai importanți parametri și vă ajutăm să alegeți modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Fie că mergeți cu trotineta la serviciu, în parc sau pe pista de biciclete a râului, plimbarea nu va fi doar distractivă, ci și benefică pentru sănătate.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi o trotinetă și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau dimensiunii?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale trotinetelor care pot preveni orice amenințare?


  Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de trotinetă doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.

Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă o trotinetă. Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Trotinetă și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
Vârsta și experiența conducătorului de trotinetă
Teren
Clasificare pe tipuri de structuri
Roți
Ghidon
Cadru
Frâne
Suport pentru picioare

Alți parametri importanți

Capacitatea de încărcare
Greutate
Alți parametri

Lucruri intersante despre care trebuie să știți

Echipament pentru trotinetă

Persoanele cu vârsta sub 18 ani au nevoie de o cască de protecție pentru a conduce o trotinetă. În general, pentru utilizatorii de trotinete se aplică aceleași reguli ca și pentru bicicliști. Dacă plănuiți o călătorie mai lungă, mănușile pentru a vă proteja suprafața mâinilor de vânătăi sau bășici vor fi utile. Cotierele și genunchierele sunt, de asemenea, importante pentru copii și riderii de freestyle. Iluminatul este o necesitate pentru plimbările pe timp de noapte și, mai ales în orașe, nu uitați de sonerie.

Puteți cumpăra o gamă largă de accesorii pentru trotineta dvs., de la dispozitive de siguranță la gadgeturi pentru freestyle.
Dacă ați cumpărat o trotinetă cu roți gonflabile, luați cu dumneavoastră un set de cameră de aer rezervă și kituri de lipire, la fel ca în cazul unei biciclete clasice. Pasionații de freestyle pot cumpăra, de asemenea, "peguri" pentru trotinetele lor pentru a învăța noi trucuri. Acestea acționează ca niște suporturi speciale pentru picioare care sunt atașate la centrul roții și pe care este ușor să săriți. Alte gadgeturi de freestyle includ un griptape. Aceasta este o foaie de material dur care se lipește de suportul pentru picioare. Acesta oferă o stabilitate mai mare pentru utilizatorul trotinetei, în special atunci când sare și face alte trucuri.

Să fiți precaut

Întreținerea și îngrijirea trotinetei

Trotineta este ușor de întreținut, dar chiar și aici trebuie să respectați câteva reguli. Verificați starea trotinetei înainte de fiecare utilizare - strângeți șuruburile, pârghiile de prindere și mecanismele cu arc. Verificați, de asemenea, roțile și rulmenții, cel puțin superficial. În cazul roților gonflabile, asigurați-vă că acestea nu sunt slăbite. Pentru a spăla murdăria, este de obicei suficientă o cârpă umedă cu un detergent ușor. După încheierea sezonului, depozitați scuterul într-un loc uscat și, în mod ideal, întunecat, deoarece anvelopele pot fi deteriorate de lumina directă a soarelui.

Siguranța în timpul conducerii

Trotinetele se supun acelorași reguli ca și bicicletele și pot fi folosite pe pistele de biciclete sau pe drumuri. Deși trotinetele erau în trecut tolerate pe trotuare, în prezent, în principal din cauza apariției trotinetelor electrice și a altor tipuri de vehicule electrice în comunitate, opinia privind utilizarea lor în zonele pietonale s-a schimbat. Un conducător de trotinetă, ca și un șofer de mașină, este un utilizator al drumului și trebuie să respecte regulile de circulație. În caz de aglomerație, li se permite să ocolească cu atenție pe partea dreaptă a drumului. Persoanele sub 18 ani trebuie să poarte cască de protecție, iar copiii sub 10 ani trebuie să fie însoțiți de o persoană cu vârsta de cel puțin 15 ani.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de trotinete care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai ideală trotinetă pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce trotinetă este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!